Nye Evenes flystasjon: Milliarden er nådd

I løpet av 2019 har Forsvarsbygg inngått kontrakter i forbindelse med utbyggingen for Forsvaret på Evenes for over en milliard kroner. 2020 og årene fremover kommer til å bli vel så hektisk.

Utbyggingen på nye Evenes flystasjon har passert milliarden i inngåtte kontrakter. Fv. Bjørnar Bendiksen, prosjektsjef og John Ommund Syvertsen, utbyggingssjef i Forsvarsbygg i samtale med Tom Andre Moen, sprengningsbas i Målselv Maskin & Transport AS. Foto: Forsvarsbygg 

nyheter

Det skriver Forsvarsbygg i en pressemelding.

Forsvaret starter med sin prøvedrift med F35 flyene allerede høsten 2021. For å klare dette må det også blant annet bygges nye forlegninger og tilpasse mye eksisterende bygg til dagens standard foruten ny infrastruktur og sikringstiltak.