Bergsodden sykehjem vant lokal inkluderingspris

– Med Elina Plucker i spissen har sykehjemmet utmerket seg med å vise stor villighet til å ta imot våre jobbsøkere, uavhengig av deres bakgrunn.

MOTTOK PRIS: Mandag delte Fretex Jobb og oppfølging i Harstad ut Årets inkluderingspris til Bergsodden sykehjem. Fra venstre: Kristin Markussen, teamleder ved Fretex Jobb og oppfølging, Elina Plucker, kulturarbeider ved Bergsodden sykehjem og Beate Stoltenberg ved Fretex Jobb og oppfølging.  Foto: Privat

nyheter

Det sier Kristin Markussen, teamleder ved Fretex Jobb og oppfølging. Mandag ble det kjent at Fretex’ pris, Årets inkluderingsbedrift, gikk til Bergsodden sykehjem. I prisen står det at sykehjemmet tilrettelegger i stor grad for at jobbsøkere skal oppleve mestring.

– Jobbsøkerne føler seg godt ivaretatt og inkludert hos Bergsodden sykehjem og bedriften bidrar til kvalifiserende opplæring som kan være viktig i jobbsøkers videre yrkesløp, sier Markussen.