Mange skuffede fjes i klasserommet på Borkenes skole mandag: Ventet forgjeves på julebesøk

Flere av elevene ved tiende klassetrinn kunne konstatere at gjenforeningen og julebesøket til tvillingene Marta og Martyns Aigbovia fra Nigeria hadde fått en knekk.

VENTER: Klassekontakt Linda Wikeland sammen med elevene som ventet på at tvillingene skulle komme på skolen mandag. Tvillingene Martyn og Marta ble stoppet på flyplassen i Italia søndag på vei til Borkenes.  Foto: Tore Skadal

nyheter

– De ble stoppet på flyplassen i Milano av en ansatt i flyselskapet og fikk ikke være med flyet til Norge. Det var veldig skuffende, sier 10-klassingen ToLewHtoo Waw, som snakket med Marta Aigbovia søndag.

Skuffende

Klassekontakt Linda Wikeland for en av de to 10.-klassingene ved Borkenes skole har sammen med flere jobbet lenge for å få til en gjenforening med de to tvillingene som gikk på Borkenes skole i nær fem år fram til 2014.