De er alltid klar til å hjelpe, og for Norske Redningshunder i Harstad kom julenissen tidlig i år

Norske Redningshunder i Harstad trener jevnlig hele året. Når alarmen går slipper de alt de har i hendene, og rykker ut. De er i realiteten i beredskap 24/7/365. Inkludert i høytidene.

TRENING .....og atter trening. Kravene til dyrene i Norske redningshunder er store, og de må godkjennes med jevne mellomrom. Kees Jan Verhage, Mona Madsen og Victoria Langaker Mellem med to redningshunder og rekrutten Aiko, som har betegnelsen «elev».  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

I medlemmenes private biler ligger beredskapssekken på lur. Hundene er veltrente og motiverte. Behov for assistanse i en nødsituasjon, kan komme fra hele Hålogaland distrikt, som omfavner området til og med Midt-Troms.

Aktive folk

Som navnet sier jobber Norske Redningshunder for å finne savnede ved hjelp av hund.