Anita skal inspirere unge deltakere i Harstads Gründeridol

85 videregående elever fordelt på 11 ungdomsbedrifter skal overbevise en jury at deres egen forretningsidé er den beste.

KOMMER Anita Tennbakk fra Hipp Hurra.  Foto: Arkiv - Frank R. Roksøy

nyheter

Stedet er Harstad, arrangementet er Gründeridol, og datoen er fredag 13. desember. Etter suksess med pilot i Harstad i fjor, har Ungt Entreprenørskap Troms valgt å innføre det på fire steder for å få med hele fylket. Finnsnes (7. Nov), Storslett (14. Nov) og Tromsø (4. Des) har gjennomført sine, og nå står Harstad for tur, heter det i en pressemelding.

Som «oppvarming» fredag fortelles historier fra to gründere som har gjort seg godt bemerket for sine prosjekter i regionen. Først ut er Mariann Solaas, gründer bak «Matfra.no». Så kommer Anita Tennbakk, gründer bak design- og kommunikasjonsbyrået «Hipp Hurra», som hun har drevet i 13 år i Harstad.