Politiet søndag: Slagsmål i Harstad

nyheter

Harstad: 21.46: Up har avholdt promillekontroll  på Sama og kontrollert 35 førere. Alle var edru og fikk kjøre videre, melder Troms politidistrikt.

Gibostad: 20.40: Uphar avholdt laserkontroll. En mann i 20 årene fikk sitt førerkort beslaglagt etter å ha blitt målt til 97 km/t i 60 sonen på stedet. Sak opprettes, opplyser Troms politidistrikt.

Tromsø: Up har avholdt laserkontroll i 60 sone ved Ramfjordmoen på FV91. Syv førere ble ilagt forenkle forelegg. Høyeste hastighet var 80 km/t., melder Troms politidistrikt.

Mo: 18. 53: Up har hatt promillekontroll ved Raudvatnet, E12. 50 kontrollerte førere, alle var edrue, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 18.23: Politiet har fått melding om en løs hund i Tromsø sentrum. Mulig en golden retriever. Om du savner hunden din eller vet hvem eier er, kontakt politiet på tlf 02800, melder Troms politidistrikt. 19.05: Hunden gjenforent med eier.

Troms fylke: 17.02: Politiet har i løpet av de siste døgnene mottatt flere meldinger om elgpåkjørsler. Det har ikke oppstått alvorlige skader på personer som følge av disse sammenstøtene. Det er all grunn for de veifarende å være oppmerksomme på den faren elgen utgjør for tiden, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 15.59: Politiet har rykket ut til Nerstranda kjøpesenter etter at vekter på senteret anholdt to mindreårige jenter for tyveri. Verger til de mindreårige er varslet og er på tur til senteret for å ta seg av barna sine. Sak opprettes og dette følges opp av forebyggende gruppe, melder Troms politidistrikt.

Sørreisa: 15.25: Politiet rykker ut etter melding om at et enslig kjøretøy har kjørt ut av vegen. Det skal ha vært tre personer i bilen og alle er ute og uskadd. Nærmere skedsbeskrivelse skal være Bjørgaveien i Skøelvdalen, melder Troms politidistrikt. Oppdatering: 16.20: Oppdatering: Politiet har vært på stedet og snakket med fører av bilen, en mann i 60 årene. Sporete og glatt veibane på stedet. Patruljen vil ta en vurdering på om de oppretter sak eller ikke, melder politiet i Troms.

Fauske: 11.27: Politiet har hatt promillekontroll ved Vatnbygdveien. 34 kontrollerte. Ingen reaksjoner. Tommel opp

Narvik: 10.26: Politiet har gjennomført promillekontroll på Ankenesveien. 50 førere kontrollert. Ingen reaksjoner. Tommel opp, melder politiet i Nordland.

Harstad: 03.47: En konflikt utviklet seg til et slagsmål natt til søndag. Én person ble kjørt til legevakten med mulig knekt nese etter slåssingen. Personen som stod bak slaget har blitt anmeldt av patruljen for kroppskrenkelse etter straffeloven § 271, og risikerer bot eller fengsel inntil ett år.

I Harstad ble også en mann i 20-årene anmeldt for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. En blodprøve har blitt sikret, og en sak opprettes.

Dette er de øvrige hendelsene i Troms og Nordland natt til søndag:

Tromsø: En personbil har kjørt av veien i Conrad Holmboes veg. Bilen havnet nesten inn i en husvegg. Politiet har vært på stedet. Ingen personskader og ingen materielle skader. Fører har selv bestilt bilberging. Ingen videre oppfølgning fra politiets side.

Tromsø: Mann i 20-årene innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Ble bortvist fra sentrum, men etterkom ikke pålegget. Sak vil bli opprettet.

Finnsnes: Mann i 50-årene som blandet seg inn i politiets arbeid og deretter nektet å oppgi personalia til politiet anmeldes for dette.

Tromsø: To personer som tidligere i natt ble bortvist fra sentrum anmeldes for ikke å ha etterkommet pålegget.

Tromsø: Mann i 40-årene anmeldes for urinering på offentlig sted. Vedkommende urinerte opp etter veggen inne i resepsjonen på ett hotell i sentrum.

Tromsø: Mann i slutten av tenårene anmeldes for urinering på offentlig sted. Vedkommende urinerte inne i den samme hotellresepsjonen som forrige mann.

Bardu: Politiet har avholdt promillekontroll på Setermoen. 10 bilførere kontrollerte, ingen overtredelser.

Bodø: Tre menn pågrepet for bruk og besittelse av narkotika. Sak opprettet.

Mosjøen: Politiet kunne natt til søndag melde om en trafikkulykke, etter at en bil kjørte inn i en lyktestolpe. Tre personer var i bilen. En av passasjerene sendes til sykehus for videre undersøkelser. Bilfører siktet for ruspåvirket kjøring, og politiet har sikret bevis.

Mo i Rana: Mann siktet for promillekjøring i sentrum. Bevissikring utført, og førerkortet er beslaglagt.

Inndyr: Bilfører siktet for ruspåvirket kjøring. Bevissikring utført. Førerkort beslaglagt. Sak opprettes.

Leknes: Flere ordensforstyrrelser i sentrum med amper stemning og slossing. Ingen av de involverte er skadet, partene sendt hver til sitt.

Leknes: Beruset mann bortvist fra sentrum grunnet aggressiv opptreden ovenfor vakter på sereveringssted.

Dønna: Trafikkuhell, bil i grøfta. Fører var alene i bilen.  Sjekket av helsepersonell, uskadd.

Narvik: Beruset mann innbringes til drukkenskapsarrest etter å ha vært utagerende på ett privat arrangement.

Bodø, Mørkved: Mann pågrepet for vold mot dørvakt på utested. Fornærmede fikk et kutt i leppa, sendt til legevakt for sjekk. Sak opprettes.

Narvik, Ankenes: Bil i grøfta. Ikke personskade. Fører mistenkes for uaktsom kjøring. Anmeldes.