Dette jobbet politiet med lørdag:

nyheter

Storforshei: 16.30: På jernbanen er en gravemaskin som drev på arbeid langs linja, blitt påkjørt av et godstog. 1 person er skadet, ukjent omfang. Nødetater på vei, melder Nordland politidistrikt. Oppdatering: 17.03: Nødetater på stedet. Livreddende førstehjelp blir gitt til den skadde, melder Nordland politidistrikt.

Mosjøen: 11.50: Politiet har hatt promillekontroll på Nyrudveien. 75 kontrollerte førere. En lavpromille. Vi har sikret bevis. Oppretter sak, melder politiet i Nordland.

Bodø: 11.28: Politiet har hatt promillekontroll ved City Nord i Stormyrveien. 122 kontrollerte. Ingen reaksjoner. Tommel opp, melder politiet i Nordland, melder politiet i Nordland.

Narvik: 10.50: E10 Bjørnefjell: Melding om trailer som sperrer veien ca 1-2 km fra krysset E6 og E10. Skal være noe kø på stedet. Fører driver å legger på kjetting, opplyser Nordland politidistrikt. Oppdatert: 11.43: Bilberger er på vei til stedet. melder politiet. 12.50: Brøytebil har dratt trailer til siden slik at trafikk kan passere.

Tromsø: 09.47: Patrulje hatt promillekontroll på Lunheim. 60 kontrollerte, ingen utslag, melder Troms politidistrikt.

Utrykningspolitiet stoppet en bil med tre unge personer i 20-årene. Resultatet: Tre anmeldelser.

Det melder Troms politidistrikt. Føreren ble vinket inn til siden av en politibetjent, og sistnevnte mistenkte raskt at føreren var ruset. Vedkommende ble følgelig fremstilt for blodprøve. I bilen var det også to passasjerer, også de i 20-årene, som etter en lengre samtale med politiet erkjente oppbevaring av mindre mengde narkotika. Det opprettes sak mot alle tre personene.


Dette er de øvrige hendelsene natt til lørdag i Troms og Nordland:

Tromsø: 04.11: Politiet ble tilkalt til en opphetet uoverensstemmelse mellom en bussjåfør og en passasjerer. Patruljen meglet, og politiet så ikke behov for videre forføyninger.

Sørreisa: Politipatruljer og ambulanse søkte i natt på flere adresser etter et avbrutt nødanrop fra ei kvinne som opplyste å bli utsatt for vold. Involverte personer ble lokalisert, partene ble avhørt, og sak opprettes.

Tromsø: En mann i 30-årene ble pågrepet i sentrum, mistenkt for voldsutøvelse. Den fornærmede part sendt legevakt for undersøkelse. Sak opprettes.

Tromsø: En mann i 20-årene anmeldes for urinering på hjørnet av Narvesen i sentrum.

Tromsø: En beruset mann i 20-årene bortvist fra sentrum etter aggressiv atferd på utested.

Tromsø: En beruset ung mann ble innbrakt til politistasjonen og innsatt i arrest da han ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

Tromsø: En mann i 50-årene ble bortvist fra sentrum på grunn av beruselse.

Tromsø: Utrykningspolitiet forsøkte å stanse en bil for kontroll på nordspissen av Tromsøya. Fører av bilen stakk av og det ble en liten forfølgelse på Nordøya før fører stanset på Ringveien. Føreren var er en mann i 30-årene godt kjent for politiet fra tidligere. Han har ikke førerkort. Fører fremstilles på legevakta for blodprøve. Det opprettes sak på forholdet.

Bodø, Mørkved: Politiet avsluttet en fest på en privatadresse etter klager på støy.

Sortland: En mann ble stanset i kontroll. Fører hadde ikke gyldig førerkort, og anmeldes følgelig.

Mo i Rana sentrum: En mann er kjørt til legevakta etter å ha blitt slått i ansiktet. Gjerningspersonen løp fra stedet etter hendelsen. Fornærmede er ikke alvorlig skadd. Sak opprettes.

Bodø, Mørkved: Politiet rykket ut til Bodin videregående skole etter en melding om skadeverk på en gapahuk. Deler av veggene er brutt løs og benyttet som bål. Patruljen har vært i kontakt med flere ungdommer som var på stedet. Politiet gjør videre undersøkelser i saken.