Ny reiselivsaktør ser dagens lys

Om kort tid lanseres reiselivsaktøren Arcticoncepts AS. Thon Hotels, Nordlandia Holding, Haihuset AS og Visit Harstad har gått sammen i selskapet for å bidra til en positiv utvikling av reiselivet i regionen.

2.0 Reiselivsnæringen får ifølge Visit Harstad et stort oppsving nå i desember. Ett av virkemidlene er dannelsen av et helt nytt reiselivsselskap, Arcticonsepts AS.  Foto: Illustrasjon - Odd Leif Andreassen

nyheter

– Selskapet vil i hovedsak jobbe med salg mot norske og internasjonale turoperatører, bedrifter og organisasjoner. Men det vil også tilby bookingtjenester og turorganisering for individuelle gjester i regionen. Reiselivsaktørene i regionen får dermed et felles salgs- og koordineringsselskap med klare ambisjoner om å skape vekst og grunnlag for helårsturisme for både aktivitetsbedrifter, transportselskaper og overnattingsbedrifter, sier daglig leder for Visit Harstad, Jan-Erik Kristoffersen.

Ny rollefordeling

Visit Harstad skal i fremtiden på sin side fokusere på destinasjons- og reiselivsutvikling, markedsføring av vertskapstjenester og turistinformasjon, samt bistå næringen og aktører med produkt, konseptutvikling og forretningsutvikling.