Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Harstad: 20.50: Politiet har vært på en privatadresse i forbindelse med etterforskning av narkotika sak. På adressen var det flere ungdommer og flere av disse mistenkes for bruk av narkotika. To gutter i slutten av tenårene erkjente bruk av narkotika og sak blir opprettet mot disse, melder Troms politidistrikt. I tillegg ble to jenter og en gutt i tenårene også innbrakt til politistasjonen hvor de måtte avgi urinprøve. Disse tre testet negativt. Foreldrene ble kontaktet og kom til stasjonen og tok hånd om sine barn. Flere ungdommer ble bortvist fra adressen.

Rana: 21.17: UP har avholdt laserkontroll ved Umskardet tunnel. 10 førere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var på 112 km/t, 80 km/timen på stedet, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 20.36: Mann i 60 årene kjørt hjem til bopel fra et av byens spisesteder. Mannen var beruset og uønsket på stedet. Gitt pålegg om å holde seg borte fra Tromsø sentrum frem til lørdag morgen kl. 0800. Mannen hadde til hensikt å holde seg hjemme resten av kvelden/natten, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 19.50: UP: Promillekontroll i Harstad. 42 kontrollerte, ingen utslag, melder Troms politidistrikt.

Harstad: 17.21: En person i Medkila/Harstad har tatt vare på en liten hund. Denne er brun og ser ut som en spisshund. Tips om eier kan ringes inn på 02800, melder Troms politidistrikt.  Oppdatert: 19.10: Hundeeier og hund er gjenforent.

Hattfjellmyra: 15.09: Ca 22 km fra svensegrensa på RV 73 sperrer vogntog hele veien. Ikke mulig å passere. Bilberging er på vei, melder Nordland politidistrikt.

Bjerkvik: 14.50. Utrykningspolitiet har hatt fartskontroll i 50 sone. Målingen gjort akkurat i gangfelt. Fem førere bøtelagt. Høyeste hastighet 71 km/t.

Fauske: 14.40. Politiet har hatt promillekontroll. 49 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder Nordland politidistrikt.

Vest-Vågøy: 11.50. Trafikkulykke med to personbiler involvert. Begge personene er ute av bil. Ene personen klager på smerter, men ikke alvorlig skadet. Nødetatene er på stedet. Melder sier det er meget glatt på stedet. Oppdateres så fort vi vet mer, melder Nordland politidistrikt.

Veien blir sperret på toppen av Hagskaret. Det er såpass glatt at vi ønsker ingen nedover. Ambulanse er på stedet og tar seg av den skadde. Biberger er allerede på stedet. Må påregnes noe kø og ventetid.

Klokka 12.50 melder politiet: En person, kvinne født 61, fraktes til sykehuset, Gravdal, for nærmere sjekk. Bilene er berget og vei er åpnet.

Tromsø: 10.30. Vi ønsker å komme i kontakt med et vitne etter dødsfallene på #Fagereng. Vi etterlyser en kvinne som har trillet en barnevogn forbi den etterlatte barnevogna på Kvaløyvegen i tidsrommet 1630-1700 mandag 2.12. Ta kontakt på 02800, ber Troms politidistrikt.

Bjørnfjell: 09.20. Ved brøytestasjon skal det være flere trailere som har problemer. Store trafikale problemer. Tolla har post nede ved E6 slik at ikke flere vogntog kjører oppover. Det meldes at det er veldig glatt på stedet. Bilberging og politi er på vei til stedet, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 09.10. Utrykningspolitiet har gjennomført promillekontroll. 112 kontrollert og alle som en fikk kjøre videre, melder Troms politidistrikt.

Gildeskål: 09.00. Trailer har kjørt av veien like før Inndyr Sentrum. Fører er ute, våken og gjør godt rede for seg. Kjøretøyet ligger på siden. Vi er på stedet. Trafikk kan passere, melder Nordland politidistrikt.

Litt senere meldte politiet: Fører er fraktet til legekontoret på Inndyr for sjekk. Det kan se ut som trailer har lagt seg ut ifm. møtende kjøretøy, og dermed kommet for langt ut på veikanten og sklidd ut av veien.

Sørfold: Politiet har gjennomført trafikkontroll. Fokus på adferd og promille. 36 førere kontrollert. Ingen reaksjoner. Tommel opp, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: Natt til fredag. Politiet har kontrollert flere personer på utested i sentrum etter mistanke om bruk av narkotika. Kontrollen medførte ingen videre forføyninger, melder Troms politidistrikt.

Bodø: Natt til fredag. Utrykningspolitiet har ved tilfeldig kontroll stoppet en fører som kjørte i alkoholpåvirket tilstand, samt uten gyldig førerkort. Mannen i 40 årene er fremstilt på legevakten for bevissikring. Sak opprettet, melder Nordland politidistrikt.