Personbilen kom over i motsatt kjørefelt, sjåføren omkom

Politiet i Nordland med statusoppdatering etter dødsulykken i Korgfjelltunellen onsdag.
nyheter

Politiet etterforsker ulykka som skjedde i Korgfjelltunellen onsdag ettermiddag, hvor sjåføren av en personbilen omkom etter en møteulykke mot en trailer. Informasjonen som politiet har skaffet seg så langt i etterforskningen tyder på at det er personbilen som har kommet over i motsatt kjørefelt og truffet traileren i venstre del av frontpartiet.
- Det gjenstår fortsatt en del etterforskning før alle relevante omstendigheter rundt ulykken er endelig avklart. Ulykkesgruppa til Statens Vegvesen skal også inn og gjøre sin jobb, deriblant tekniske undersøkelser av kjøretøy, sier Kaja Agersborg Jørgensen, politiadvokat i Nordland politidistrikt.