Dette jobber politiet med torsdag

nyheter

Svolvær: 20.45: Trafikkulykke på E10  øst for flyplassen. To biler involvert. Veien er stengt på stedet, melder Nordland politidistrikt.  Oppdatering: 21.24: Nødetatene jobber fremdeles på stedet. Veien fremdeles stengt og vil være stengt en god stund fremover. Redningshelikopter på tur til stedet for å hente en av de involverte, melder politiet i Nordland.

Harstad: 20.16: Mann i 20-årene stanset av en patrulje i en trafikkontroll. Anmeldes for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort, opplyser politiet i Troms.

Tromsø: 20.15: Mann i 30-årene ble stanset på Stakkevollvegen av UP tidligere i kveld. Anmeldes for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand samt kjøring uten gyldig førerkort. Blodprøve sikret og sak opprettet, melder Troms politidistrikt.

Stokmarknes: 15.30: UP har hatt laserkontroll i 60 sone. 8 FF, høyeste hastighet 80 km/t, opplyser Nordland politidistrikt. 

Tromsø: 15.15. Beruset mann i 70-årene innbragt og innsatt i drukkenskapsarresten. Var ikke i stand til å ta vare på seg selv, melder Troms politidistrikt.

Saltdal: 13.45. Uttrykningspolitiet har hatt samkontroll med Statens Vegvesen, fokus på tungbiler. 20 kontrollerte, en rusfører stanset og fikk førerkort beslaglagt. Sak opprettet, melder Nordland politidistrikt.

Rana: 13.30. Utskarpen. Uttrykningspolitiet har avholdt trafikkontroll i 60-sone. Fire forenklede forelegg, høyeste for 73km/t, melder Nordland politidistrikt.

Narvik 13.05. I forbindelse med melding om skred i Fagernesfjellet.Luftambulansen har flydd over området. Kun dyrespor i det bratte terrenget og det er mindre snømasser som har sklidd ut. Nødetatene avslutter, melder Nordland politidistrikt.

Narvik: 12.45. Uttrykningspolitiet har gjennomført fartskontroll i 30 sone. 3 FF skrevet, høyeste målte hastighet 43 km/t, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: Torsdag formiddagen ble en lærer utsatt for vold ved en skole i kommunen. Les saken her.

Lofoten: 11.58. Bøstad. Uttrykningspolitiet har avholdt trafikkontroll i 60-sone. 11 forenklede forelegg utstedt, høyeste for 79km/t, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 11.20. Politiet rykket ut til en butikk i sentrum som hadde problemer med en truende kunde. Patruljen har kontroll på vedkommende, melder Troms politidistrikt.

Sandnessjøen: 08.35. Dement dame savnet fra institusjon i sentrum siden 07:00tiden. Ca.75 år, 160 cm høy, 50 kg. Iført svart kåpe, mørkejeans, mørke støvletter og bærer skinnveske. Kontakt politiet på 02800 ved observasjon, melder Nordland politidistrikt.

Klokka 09.17 melder politiet: Savnede funnet i god behold. Takk til Sandnessjøen Taxi for bistand til å lokalisere dama.

Andøy: 08.20. Kleivatunellen. Melding om at det har rast en stor stein fra fjellsiden og ligger i vegbanen på Bleiksiden av tunellen. Entreprenør på vei til stedet for å vurdere forholdene. Biler kan passere, melder Nordland politidistrikt.

Kabelvåg: Natt til torsdag. Trafikkulykke. Formentlig en bil og en person involvert. Hevder å ha mindre personskader. Ambulanse og politi på vei til stedet. Oppdateres.

Litt senere meldte politiet: Fører av bilen blir undersøkt av ambulansen på stedet. Politiet gjør undersøkelser, oppretter sak og midlertidig beslaglegger førerkortet til fører.

Senja/Laukhella: Natt til torsdag. Politiet ble oppringt 0526 om en mulig promillefører i området Laukhella på Senja. Patrulje har kontroll på fører som gav utslag på promilletest. Fører fremstilles for blodprøvetaking og sak opprettes, melder Troms politidistrikt.