Scooterfører meldt savnet

Hentet av Norsk Folkehjelp tirsdag morgen.
nyheter

Skittenelv: En scooterfører meldt savnet, melder politiet klokka 05.30 tirsdag. Vedkommende var ikke kommet hjem etter tur mandag kveld. Politi, Luftambulanse og Norsk Folkehjelp søker etter personen. Luftambulansen lokaliserte både scooteren og etter hvert føreren i terrenget. To scootere fra Norsk Folkehjelp kjørte for å berge ned mannen. Det var mye snø og krevende å bevege seg til fots. Klokka 08.30 meldes det at Norsk Folkehjelp er fremme ved den savnede, og vil frakte ham videre ned til veien. Klokka 09.00: Den savnede var i god behold og ble kjørt hjem til bopel.


To av barna som ble funnet livløse i sjøen i Tromsø, er fløyet til Oslo

To av jentene som ble funnet i sjøen utenfor Tromsøya mandag, er sendt til Rikshospitalet i Oslo. En jente og en kvinne døde i hendelsen.

 

UNN: Kvinne i 20-årene i Tromsø døde mandag kveld

En kvinne i 20-årene som ble funnet i sjøen utenfor Tromsøya mandag, døde sent mandag kveld, opplyser Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN)