Evenes

Ny kontrakt til Harstad: 41,2 millioner kroner

Harstad Maskin AS har sikret seg en ny kontrakt på nye Evenes flystasjon.

NY AVTALE: John Ommund Syvertsen, utbyggingssjef for Evenes (Forsvarsbygg) og Elisabeth Vollstad Moe, daglig leder i Harstad Maskin AS. Foto: Forsvarsbygg 

nyheter

Entreprenøren fikk den aller første kontrakten som ble signert i forbindelse med utbyggingen på Evenes. Den var verdt 184 millioner kroner. Nå har Harstad Maskin AS fått et nytt oppdrag til en verdi av vel 41, 2 millioner kroner. Dette skriver Forsvarsbygg i en pressemelding.


"Alle" er på Evenes når F-35-grunnsteinen legges ned i dag

Minister, ordførere, ansatte og flere til befinner seg akkurat nå på Evenes.

 

Denne anleggskontrakten er den tredje maskinentreprenøren fra Harstad får i forbindelse med utbyggingen av basen. Kunnskapen de har med arbeidet av infrastruktur på store deler av basen, kommer godt med i fortsettelsen.