Ingen jul uten ...

Med fare for å gjenta meg selv: Dette er kanskje noe av det beste jeg har hørt av Mine Damer.

Stemningsfullt: Mine Damer avsluttet årets «ventetid»-turné med to konserter i Trondenes kirke søndag. Bildet er fra konserten kl. 21.00.  Foto: Kjell R Henriksen

nyheter

Sånn skal det jo også være for et kor med ambisjoner, og det ingen tvil om at det ligger mange øvingstimer og enorm dedikasjon bak det som ble fremført i Trondenes kirke søndag. For øvrig den siste i en rekke av fire «Ventetid»-konserter i år, henholdsvis i Hol kirke, Kongsvik kapell og altså to på Trondenes.

Når vi i tillegg vet at koret kastet glans over Chris Medina-konserten i Harstad kirke sist torsdag, er det forståelig dersom damene ser frem til en velfortjent juleferie. Vi snakker tross alt om en tidkrevende «bijobb» på amatørnivå, men med prestasjoner som befinner seg i det øvre sjikt på den skalaen.