Denne scenen i Harstad får 322.000 kroner: - Det betyr utrolig mye

Ludo Bar & Scene (Galleriet Studenthus) får 322.000 kroner i tilskudd. - Det gir oss rom til å kunne gi fantastiske konsertopplevelser til studenter og Harstads befolkning.

SUKSESS: RSP & Thomax sørget for en festaften fra start til slutt i november 2018. Etter å ha herjet på scener i årevis, var det endelig klart for at de inntok Ludo. Fra venstre: Patrick «RSP» Bottolfsen og Thomas «Thomax» Nygård. FOTO: STEVE NILSEN  Foto: Steve Nilsen

nyheter

I årets andre tildelingsrunde fra MUO (musikkutstyrsordningen) ble det behandlet 229 søknader. Sammenlignet med fjoråret er dette nesten en dobling i antall søknader. 92 prosjekter over hele landet har mottatt tilskudd på til sammen 13 millioner kroner.

Ludo Bar & Scene (Galleriet Studenthus) får 322.000,-