Presenterte Innflytterteamet: Kriss er blant de mange som skal bidra til at flere ønsker å bo i Harstad

Innflytterteamet Harstad skal møte folk som reiser til byen på jobbintervju og gjøre byen enda mer attraktiv. Ole-Jonny Korsgaard leder prosjektet og vil ha hele organisasjons- og næringslivet med på laget.

VANSKELIG: Kriss Rokkan fra UIT Harstad sier at hun opplevde det som krevende å være ny i Harstad. Nå er hun med på et prosjekt som skal sørge for at flere vil skaffe seg jobb i Harstad. Men like viktig er det å jobbe for at de blir værende etterpå, sier hun. Foto: Lars Richard Olsen 

nyheter

Se for deg en kvinne som reiser til Harstad for å møte en bedrift til jobbintervju. I dag får hun treffe en mulig arbeidsgiver og kanskje noen framtidige kolleger. Kanskje tar hun også en kjapp titt rundt i byen og får tid til en matbit på restaurant.

Det er ikke nok, mener direktør for Harstadregionens næringsforening Ole-Jonny Korsgaard.