Lager folkefest med Tix som headliner:

Håndballklubben Landsås lager konsert for 3000: Jonny og Jan har headlineren klar

Jan Lindgren og Jonny Karlsen håper over 3.000 store og små blir med når Håndballklubben Landsås lager en av de aller største konsertene i Harstad.

STORT ARRANGEMENT: – Det er samme organisasjon som går fra å arrangere en av landsdelens største håndballturneringer som i løpet av en time snur om og arrangerer en av Harstads største konserter. Det er ganske imponerende, sier Jan Lindgren og Jonny Karlsen. Foto: Lars Richard Olsen 

Vi skal få plass til i alle fall 3.500 besøkende hvis det er behov for det.

nyheter

Siden 2014 har Fagmøbler Landsås cup sørget for både sportslig og kulturell fest for flere tusen små og store.

5. til 7. juni neste år kommer enda en gang med nærmere 200 lag for å delta i håndballcupen mens det ventes flere tusen til konserten 6. juni. Øverst på plakaten er artisten Tix som først ble kjent i 2015 for en rekke kontroversielle russelåter. Etter hvert har han blitt mer stueren og har skrevet låter for internasjonale navn som Ava Max og Flo Rida.