Programmet for neste års Contrasto på det nærmeste klart:

Lover et rått Contrasto-program i 2020: Rock i duell mot barokk og konsert hos bilforhandler

For fjerde gang trår Knut Erik Sundquist til med Contrasto-festival siste helga i april. De fleste konsertene er allerede i boks.

FESTIVALGENERAL: Knut Erik Sundquist lover kvalitet på øverste hylle når han nok en gang trår til med Contrastofestival i slutten av april. Her under fjorårets arrangement. Arkivfoto: Inga Helene Juul 

nyheter

Spennvidden i årets program har neppe være større. Fra markering av at det er 250 år siden Beethoven ble født, til en heftig duell mellom rock og barokkmusikk, via frokostkonsert og tradisjonell fire årstiderkonsert i Trondenes kirke. Det er med andre ord bare å glede seg til nok en musikalsk happening med artister Sundquist har plukket fra øverste hylle.

Topp kvalitet

Selv får han problemer med å velge når vi spør om å plukke tre favoritter på årets program.