Harstad Sentrum AS kjøpte omstridt nettløsning fra Asker: - Burde ha kontaktet lokale byråer direkte

Daglig leder i Harstad Sentrum AS, Hugo Magne Kjelseth, sier at Rune Torbergsen og Stian Arntzen i Bysenteret og Jan-Arne Kristiansen i Vizuelli kom med råd før sentrumsselskapet kjøpte nettløsning fra en bedrift i Asker.

TAR SELVKRITIKK: Leder for Harstad Sentrum AS, Hugo Magne Kjelseth, sier at selskapet burde ha fått tilbud fra flere da det inngikk avtale om kjøp av nettside- og kundeklubbløsning. I ettertid har flere lokale selskaper sagt at de kan levere det samme som et firma i Asker endte opp med å levere.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Harstad Sentrum AS har oppfordret andre til å handle lokalt, og ha fått kritikk etter at de selv valgte å gå langt sør i landet for å finne folk til å lage nettside og kundeklubb.

Hugo Magne Kjelseth fastholder at beslutningen var korrekt.