Dette jobbet politiet med fredag

Illustrasjonsfoto.  Foto: Line Lind Roksøy

nyheter

Bodø: 19.18: Politiet har avsluttet fest i Rønvika med flere mindreårige tilstede.

Nordkjosbotn: 15.58: Svart og hvit hund, type elghund, løper på E8 like sør for Vollan.

Tromsø: 14.18: En person mistenkt for ruspåvirket kjøring. Politiet har tatt nødvendige prøver og oppretter sak.

Skjervøy: 14.23: Nødetater er på tur til Skjervøy etter melding om arbeidsulykke om bord i båt. En person skal ha falt 5-6 meter ned i en tank. Skadeomfang ukjent. Vedkommende skal være bevisst. OPPDATERING KLOKKEN 15.46: Mann i 50-årene er fløyet med luftambulanse til UNN Tromsø. Uvisst skadeomfang. Politiet er på stedet og foretar undersøkelser.

Narvik: 11.31: Melding fra et hotell i Narvik sentrum om innbrudd i et skap som var plassert i hotellets resepsjon. Det var stjålet diverse flasker med alkohol fra skapet. To gjester er siktet for forholdet. Politiet oppretter sak.

Kvaløysletta: 11.01: UP har avholdt promillekontroll. 89 kontrollerte, ingen reaksjoner.

Skjellmoen: 10.36: Vogntog kjørt av veien ved Løvås på E6. En liten del av hengeren er på veien, men trafikken dirigeres forbi på stedet. E6 kommer til å bli stengt for tyngre kjøretøyer under berging som starter ved midnatt. Omkjøring for personbiler via Fv-84 og 851, Fossbakken/Brandvollkrysset. Arbeidet er ventet å ta 2-4 timer.

Silsand: 09.55: Nødetatene ble sendt til Silsandhallen etter melding om arbeidsulykke på stedet. En person skal være fastklemt, skadeomfang ukjent. Slik lød den første meldingen. Klokken 10.05 kom den neste: Personen har kommet i klem mellom lift og taket, vedkommende er bevisst og vil bli hentet av luftambulanse, skadeomfang ukjent. Arbeidstilsynet er varslet.

Bodø: 09.21: Politiet har iverksatt søk etter en 14-år gammel jente i området Skivika. I forbindelse med søket vil det bli benyttet mannskaper fra Røde Kors, Norske Redningshunder, Redningsselskapet og helikopter fra 330. OPPDATERING: 13.26: Jenta har kommet til rette og blir ivaretatt av rette instanser.

Finnfjordbotn: 08.23: Passasjerer i to busser er kontrollert i forholdt til bruk av bilbelte, 4 gebyr utstedt.

Svolvær. 0205. En bil har kjørt utfor veien. Vitner mistenker at fører var alkoholpåvirket. Politiet lokaliserer bilfører etter kort tid. Etterforsking iverksatt. Blir anmeldt for promillekjøring og kjøring uten gyldig førerkort.

Skille utenfor Brønnøysund. 2211: Politiet har avholdt en trafikkontroll med fokus på atferd og dokumentkontroll. 30 kontrollerte, ingen reaksjoner.

Dette jobbet politiet med torsdag