Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Tromsø: 22.04: Politiet påtraff en bil med dårlig sikret last. Fører anmeldes for forholdet.

Skjervøy: Politiet har kontrollert 24 bilførere i forbindelse med promillekontroll. Ingen reaksjoner.

Alstadhaug: 19.55: Melding om personbil som har kjørt av veien. En person involvert. Vedkommende er ute av bilen og ok. Nødetater på tur til stedet. OPPDATERING KLOKKEN 20.25: Fører fremstår som uskadd, men blir tatt med til sykehus for sjekk.

Lurøy: 17.35: Melding om frontkollisjon med to personbiler på fylkesvei 17 i Aldersundet. Nødetater er på tur til stedet. OPPDATERING KLOKKEN 18.05: Veien er sperret på stedet. KLOKKEN 19.07: En bil kom over i motsatt kjørefelt, og traff møtende bil i front. Tre personer involvert, og har moderate skader. Sees til av helse. Veien er nå åpen.

Svolvær: 17.30: Mann i 20-årene siktet for promillekjøring. Bevissikring gjennomført, og sak opprettes.

Lakselvdal: 17.25: UP har avholdt trafikkontroll med fokus på ruspåvirket kjøring. 72 kontrollerte førere, ingen overtredelser.

Stokmarknes: 16.05: Melding om bil som har kjørt av veien ved Hadselhamn. To personer i bilen. Skal ikke være skadet. Nødetater på tur til stedet.

Fauske: 13.35: Patrulje har gjennomført trafikkontroll med fokus på promille. 61 kontrollerte førere, samtlige var edrue.

Evenes: 13.31: UP har stanset fører av bil som mistenkes for ruspåvirket kjøring. Vedkommende hadde ikke gyldig førerkort heller. Mannen i 40-årene framstilles for blodprøvetaking, og sak opprettes.

Vestvågøy: 12.44: UP har avholdt laserkontroll i 60 sone på Grundstad. Åtte førere fikk forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 80 kilometer i timen.

Bodø: 12.03: Melding om brann i hytte ved Soløyvannet. Nødetater på vei til stedet. OPPDATERING KLOKKEN 12.20: Nødetater på stedet. Brannen er i et anneks, selve hytta brenner ikke. Slokking er igang. Ingen personskader. KLOKKEN 12.38: Brannen i annekset er slukket. Annekset er totalskadd. Brannvesenet klarte å hindre spredning til nærliggende hytte. Brannårsaken er ukjent. Politiet starter etterforskning.

Mosjøen: 11.21: Politiet har gjennomført trafikkontroll og har ilagt 2 førere bøter for bruk av mobiltelefon under kjøring.

Gildeskål: 10.52: Politiet har hatt trafikkontroll i Mevika. Fokus på tyngre kjøretøy og bla. kjettinger og dekk. Samtlige 6 tyngre kjøretøy som ble kontrollert hadde alt i orden.

Sortland: 10.11: Melding om brann i Vesterålsveien. Uvisst hva som brenner. Nødetater på vei til stedet. OPPDATERING KLOKKEN 10.21: Innringer forteller nå at brannen er slukket. Skal ha begrenset seg til ei bensinkanne i en garasje. Ikke meldt om personskade.

Svolvær: 09.47: Melding om trafikkulykke ved Hammerstad Camping. Nødetater på vei til stedet. Skal være en bil som har kjørt av veien. OPPDATERING KLOKKEN 09.54: Politi og ambulanse på stedet. Det var to personer i bilen. De har kommet seg ut av kjøretøyet, og fremstår som uskadde.

Sørreisa: 08.42: Politiet har avholdt tafikkontroll ved Sørreisa sentralskole. Ingen reaksjonen.

Bodø. 0600: Nødetatene rykker ut til brann i treetasjes boligblokk i Rønvik. Einmoveien stengt grunnet røyk fra brannen. Naboer oppfordres til å holde vinduer stengt, Det brenner i ei leilighet i boligblokken. Brannmannskaper jobber med slukking nå. To personer har kommet ut av leiligheten der det brant. Begge var bevisst da de ble tatt ut. Begge kjørt til Nordlanssykehuset med ambulanse. OPPDATERING KL 0630: Alle beboere evakuert. Fraktes til hotel i sentrum med buss. KLOKKEN 0633: Brannen er slukket. Brannmannskaper har startet med skadebegrensing/utlufting.

Dette jobbet politiet med onsdag