Denne sjefen er en av få menn påmeldt til konferanse om kvinner og makt

– Jeg tror ikke det er bevisst at kvinner holdes utenfor maktkorridorene, sier Serit-sjef, Eirik Berg, som gjerne lærer mer om makt av kvinner med suksess.

tar med kvinnene: Eirik Berg, daglig leder på Serit, tar med kvinnene på kontoret på konferanse, og synes flere menn bør stille. Fra venstre Tone Johnsen, Nina Skjalmar-Reinfjell og Agnethe Van Dam. Foto: Tone A. Karlsen 

nyheter

– I mannsdominerte bransjer må vi lære oss hvordan vi kan være attraktive for alle kjønn, sier Eirik Berg, som årsaken til at han skal på Momentum.

Førstkommende onsdag arrangeres byens nye konferanse i Nordic Hall med foredragsholdere som Anita Krohn Traaseth, tidligere Innovasjon Norge-sjef, toppfotballsjef Lise Klaveness i Norges idrettsforbund og forfatter Helene Uri.