Sigrun Loe Sparboe med turne «På slutten av året»: Urpremière på ny låt

Hun har spilt på alt av små og store scener i Harstad, men aldri på Støperiet. 28. november kan hun oppleves på denne smått magiske arenaen.

Turnéklar: Sigrun Loe Sparboe starter sin miniturné På slutten av året 27. november på Fårebygget i Kvæfjord. Dagen etter spiller hun på Støperiet der dette bildet er tatt før hun avslutter i Ibestad Kulturhus 29. november. – Støperiet blir magisk. Her har jeg aldri spilt før og gleder meg enorm, sier hun.   Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Da har Loe Sparboe allerede unnagjort sin første av tre konserter på årets «På slutten av året»-turne som hun starter dagen før på Fårebygget i Kvæfjord og avslutter 29. november i Ibestad Kulturhus.

– Handler om alt vi venter på

–Jeg gleder meg enormt til denne turneen, der publikum vil få høre flere låter av andre artister, et par-tre julesanger, noen egne låter og ikke minst urpremièren på den aller nyeste låten jeg har skrevet, «Vent».