Dette jobbet politiet med onsdag

Illustrasjonsfoto. 

nyheter

Bodø: 21.56: Tre personer anholdt etter å ha forsøkt å stjele en bil. Eier lot bilen stå igang. – Anbefales ikke. Eier fikk avverget at de kom seg avgårde. Vi foretar avhør på stedet med de involverte. Klokken 22.25 melder politiet: Tatt avhør av de involverte. Vi oppretter sak. Bileier har fått bil tilbake.

Tromsø: 19.02: Tre biler involvert i trafikkuhell. Kun snakk om materielle skader. Bilberger på vei til stedet.

Bø: 18.34: UP har hatt fartskontroll i 60-sonen. Ti førere bøtelagt. En fører, mann født i 1996, anmeldes og før førerkort beslaglagt etter å ha kjørt i 90 kilometer i timen.

Tromsø: 16.58: Politiet har avholdt skiltkontroll på Skattøra. To bilførere ble ilagt forenklet forelegg for å ha kjørt mot skilt.

Skjervøy: 15.19: Nødetatene rykker ut etter melding om vogntog som har kjørt i grøfta. Brann og ambulanse er på stedet, politiet er på vei. Det skal ha vært to personer i vogntoget og begge er ute og sies å være uskadd. Vegen er stengt forbi ulykkesstedet. Klokken 15.54 melder politiet: De to personene som var i vogntoget er uskadd. Utforkjøringen har skjedd i forbindelse med at to vogntog møttes og det ene kom for langt ut på veiskulderen. Bilberging er på tur til stedet. Ett kjørefelt er stengt og trafikken slippes puljevis forbi.

Harstad: 1438: Utrykningspolitiet har avholdt trafikkontroll i St. Olavs gate med fokus på hastighet. Det ble utstedt 19 forenklede forelegg. Høyeste hastighet 45 km/t i 30-sone.

Reine: 12.49: 65 sjåfører kontrollert i promillekontroll. Ingen reaksjoner fra politiet.

Tromsø: 1202: Politiet mottok melding om at en kvinne var tatt for tyveri fra en butikk i sentrum. Hun er kontrollert av politiet og gjenstanden er tilbakelevert. Kvinnen anmeldes av bedriften.

Evenskjer: 0900: Innbrudd på Røvern, som drives av Edvardsen Multiservice. – Et vindu er brutt opp. Kassa er også brutt opp, forteller Tommy Johnsen hos politiet i Harstad. Han opplyser at krimtekniker undersøker åstedet. Johnsen setter innbruddet i sammenheng med biltyveriet i Harstad.

Tromsø: 1018: Tromsø Postterminal melder at en av deres ansatte har vært utsatt for en arbeidsulykke. Det skal være snakk skade på en hånd, ukjent skadeomfang. Arbeidstilsynet er varslet og politiet har vært på stedet. Sak opprettes.

Nordreisa: 11.10: Politiet har avholdt trafikkontroll på Blåbærhaugen. 24 førere kontrollert, ingen reaksjoner.

Harstad: 0547: Melding om elgpåkjørsel på FV83. Ingen personskader.

Påkjørt elg på Halsebømyra  Foto: HT-tipser

Trofors: 2205: Vogntog kjørt av veien. Sjåfør kommet seg ut. Skal ikke være alvorlig skadet. Noe av førerhuset ligger på veien. E6 ble stengt og det ble jobbet med å lage omkjøringsmulighet. Store materielle skader på vogntoget som var lastet med fisk. Kl 23.30: Et felt blir åpnet, trafikkdirigering på stedet. Flere tungbergere vil være på stedet om kort tid. Det vil bli redusert fremkommelighet en god stund fremover.

Ramfjordbotn: 2144: E-8, bilbrann personbil, bilen overtent, vegen stengt. Kl 2312: E8 er nå ryddet og åpen for trafikk.

Dette jobbet politiet med tirsdag