Dette jobbet politiet med tirsdag

Illustrasjonsfoto.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Trofors: 22.05: Vogntog kjørt av veien. Sjåfør kommet seg ut. Skal ikke være alvorlig skadet. Noe av førerhus ligger på veien. Nødetatene på vei til stedet.

Bodø: 18.44: Politiet har avholdt laserkontroll i 30-sonen i Prinsens gate. Fire forenklede forelegg utstedt, hvorav høyeste fart var 42 kilometer i timen.

Brøstadbotn: 18.04: Melding om observasjon av lysaktivitet på Skøvatnet som plutselig hadde opphørt. Iverksettes søk for å finne ut om det har oppholdt seg folk på isen. Det er sendt dykkere fra brannvesen og legehelikopter til stedet. Klokken 18.47 melder politiet: Dykkere driver søk i området. Det er så langt ikke gjort funn. 20.51: Leteaksjon i Skøvatnet avsluttes. Søk er gjennomført i aktuelt område uten funn som tilsier at noen kan ha gått igjennom isen. Politiet har fått informasjon om to utenlandske personer som gikk på skøyter i området forut for hendelsen. De hadde forlatt i bil.

Harstad: 17.45: Elgpåkjørsel ved Mølnåstunellen. Ikke meldt om personskade. Trafikale problemer på stedet.

Målselv: 16.44: På E6 meldes det fra viltnemnda om mye elg langs vegen. Trafikanter bes være særdeles oppmerksomme.

Mo i Rana: 16.10: Mann i 30-årene anmeldes for å kjøre uten gyldig førerkort.

Bjerkvik: 15.01: Trailer kjørt utfor i bjerkviksvingene. Fører kommet seg ut og tas hånd om av andre på stedet. Vedkommende klager på en del smerter, blant annet i en arm. Nødetatene er på vei til stedet. Klokken 15.19 melder politiet: Trailer sperrer høyre kjørefelt nordover. Det vil bli noe kø, men vi vil forsøke å slippe gjennom når vi kan. Foreløpig må vi få oversikt på stedet. Klokken 15.25: Fører tatt hånd om av ambulanse på stedet. – Virker ikke som han er alvorlig skadet. Vi gjør nødvendig etterforskningsskritt på stedet. Bilberging er bestilt samt entrepenør for strøing, opplyser politiet.

Bodø: 14.36: UP og lokalt politi har gjennomført laserkontroll i to forskjellige 30 soner. 7 forenklede forelegg ble delt ut. Høyeste målte fart var 46 km/t.

Harstad: 14.02: Politiet opplyser at sistnevnte bil er kommet til rette.

Harstad: 10.24: Mellom klokken 15.30 i går, og frem til imorges kl. 08:00 ble tre biler stjålet fra Johnsens Bilutleie AS. Bilene som er borte har regnr: ZA15941 (Rød VW Tiguan), ZA18369 (Grå WV Golf), og EK85534 (Grå WV Golf). Ved observasjon, ring politiet på tlf. 02800.

Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. Politiet oppretter sak på forholdet. Les mer om saken her

Sortland: 13.45: UP har gjennomført promillekontroll. 51 kontrollerte, ingen reaksjoner. 

Sellevoll: 12.03: UP har gjennomført laserkontroll i 60 sone. Tre forenklede forelegg, høyeste 73 km/t, melder politiet i Nordland.

Rana. 09.23: Nødetatene rykker ut til en båtbrann i Juvika, Hemnes. Klokken 11.32 melder politiet: Brannen er slukket. Sjarken som brant var i bruk da brannen startet. Ikke personskader. De to brukte en annen båt og fikk slept den bort fra brygga der de var. Politiet har startet etterforsking.

Sortland: 08.52: Politiet har gjennomført trafikkontroll med fokus på dekkutrustning og sikt. 27 kontrollerte, ingen reaksjoner.

Tromsø: 06.19: Melding om røykutvikling og utløst brannalarm fra et leilighetsbygg i Vestregata.  Nødetatene er fremme på stedet. Det er observert røyk i bygget. Ingen åpne flammer pr. nå. Skal være to leiligheter i bygget. Røykdykkere er inne og evakuerer beboere. Klokken 06.43: Brannvesenet har kontroll på branntilløpet. En person blir kjørt til UNN for sjekk. Har formentlig pustet inn en del røyk. Sak vil bli opprettet.

Dette jobbet politiet med mandag