Dette jobbet politiet med søndag

nyheter

Bardu: Tidligere i kveld var det en trafikkulykke på E6 ved Fossbakken. De involvert var ifølge ordensmakten oppegående, men E6 ble sperret. Politiet meldte at sak ville bli opprettet.

Klokka 21.25 melder politiet følgende: E6 ved Fossbakken er nå ryddet og åpnet for trafikk igjen.

Brensholmen: 20.25. Melding om elgpåkjørsel. Ingen personskader. En del materielle skader på bilen. Viltnemda er utkalt for å sjekke elgen som forlot stedet etter påkjørselen, melder Troms politidistrikt.

Tromsøbrua: 18.09. Det har vært et mindre trafikkuhell på bruhodet på Tromsøysiden. Ingen personskader og ingen videre oppfølgning fra politiets side. Partene skriver skademelding. Den ene bilen er ikke kjørbar. Bilberging er på vei til stedet, melder Troms politidistrikt.

Mo i Rana: 15.45. Trafikkuhell på E-6 ved Dalselv. En bil har kjørt inn i en annen bil bakfra. 3 personer involvert i trafikkuhellet. Patr. på stedet melder om lettere personskade.

Tromsø: 15.40. UP har hatt kontroll på formiddagen ved Hundbergan på E8. Det resulterte i 162 kontrollerte. Det ble skrevet ni forenklede forelegg for fart hvorav høyeste var 102km/t i 80 sonen. En fikk forenklet forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon, melder Troms politidistrikt.

Fauske: 14.21. Politiet har stanset en bil der fører var alkoholpåvirket. Etterforsking iverksattmelder, melder Nordland politidistrikt.

Nordreisa: 14.16. Mindre fiskefartøy/sjark har grunnstøtt ved Fugleberget (Maurnesgrunnen). Ingen kommet til skade, og båten er sikret, melder Troms politidistrikt.

Skibotn: 14.15. Politiet melder at de mistenker at brannen i en bil lørdag kveld var påsatt. De ber derfor om tips og eventuelt observasjoner av kjøretøy og personer i Sommerslettlia i går, lørdag kveld, i tidsrommet 21:00-22:30. Tips ringes inn på tlf 02800.

Kvaløya: 13.15. Røde Kors rykker ut for å hjelpe en skiløper som skal ha kommet til skade.

Mo i Rana: 12.00. Rana: UP har gjennomført promillekontroll. 42 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder Nordland politidistrikt.

Narvik: 12.00. UP har gjennomført promillekontroll. 131 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 00.08 Troms politidistrikt meldte at politiet hadde rykket ut til Stornesveien i Harstad. En personbil med tre personer var involvert. Utforkjøringen hadde ikke ført til noen personskader. Det er ikke mistanke om rus eller for høy fart, melder Troms politidistrikt.

Øvrige hendelser lørdag kveld/natt til søndag.

Tromsø: Fire personer ble bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i en ordensforstyrrelse ved Aurora Kino.

Tromsø: To menn ble pågrepet på grunn av mistanke om narkotikabruk i sentrum. Det ble ved ransaking gjort funn av narkotika.

Skibotn: Politiet mottok melding om brann i en parkert bil. Brannvesenet har slukket brannen. Sak vil bli opprettet og etterforsket.

Bodø: Like etter klokken 03.00 var det tre forskjellige slåsskamper i Sjøgata i Bodø sentrum. Politiet var raskt på stedet. En person ble påført mindre ansiktsskader, og blødde fra en vond nese.

- Ellers er kamphanene tatt hånd om og vil bli anmeldt av politiet, melder Politiet i Nordland.

Bodø: To personer sloss utenfor et utested og klarte i kampens hete å knuse et vindusglass. Begge personene ble bortvist fra sentrum, og måtte betale for skadeverket som ble utført.

Mosjøen: Politiet rykket ut til en privatadresse i forbindelse med at en person har blitt slått ned og har vært bevisstløs. En mistenkt person er avhørt på stedet. Fornærmede var ikke særlig samarbeidsvillig med politiet.