Dette jobbet politiet med lørdag

nyheter

Bodø: 14.11. Et Widerøe fly fra Trondheim til Evenes måtte lande i Bodø. Ombord hadde en passasjer slått seg vrang og låst seg inne på toalettet. Politiet til stedet og fikk personen ut av toalettet. Etterforsking iverksatt, melder Nordland politidistrikt.

Storslett: 14.11. Mindre branntilløp i en bil. Ble raskt slukket av bileier. Ingen skader, sett bort fra materielle skader på bil.

Tromsø: 12.50. Stanset fører som ikke hadde skrapet frontruta tilstrekkelig. Anmeldes for forholdet og førerkortet beslaglagt, melder Troms politidistrikt.

Narvik: 11.00. UP har hatt promillekontroll. Ingen reaksjoner i forhold til promille. En fører fikk førerkortet beslaglagt på grunn av manglende utsyn / ikke skrapet rutene i kjøretøyet tilstrekkelig, melder Nordland politidistrikt.

Bodø: 11.00. UP og lokalt politi har gjennomført promillekontroll. 130 kontrollerte, en reaksjon for lavpromille, melder Nordland politidistrikt.

Narvik: 10.00. UP har stanset en bil. Bilens ruter var ikke skrapt tilstrekkelig - dårlig sikt. Videre var det mellom 30 og 40 cm snø på taket av bilen. Førerkortet til sjåføren tatt i beslag. Etterforsking iverksatt, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 06.02. Vold under en privatfest. To personer til sykehus. Les saken her.

Tromsø: Politiet har avholdt promillekontroll ved Langnes. Kontrollen førte ikke til noen reaksjoner.

Tromsø: En mann i 20-årene, som var involvert i en ordensforstyrrelse på et utested, ble innbragt og satt i arrest. Han anmeldes etter at han ble bortvist fra sentrum og ikke etterkom dette.

Tromsø: Politiet innbragte en kvinne i 20-årene etter at hun i beruselse utøvde vold mot en dørvakt. Hun anmeldes for dette, samt for at hun nekte å oppgi personalia til politiet. Hun ble satt i drukkenskapsarresten.

Tromsø: Politiet ble tilkalt da en beruset dame ikke gjorde opp for seg etter taxitur. Hun endret oppfatning og betalte etter at politiet kom til stedet og unngikk dermed bedragerianmeldelse.

Leirfjord, Ytre Helgeland: Politiet har pågrepet en person i forbindelse med en voldshendelse på en privat adresse. En person er fraktet til sykehuset for behandling og observasjon. Politiet gjør åstedsundersøkelse og oppretter sak. Ellers har det vært en rolig natt i Nordland.