Ubrukelige kvinner

Avisa vår kan fortelle at mange utenlandske kvinner nå blir vraket og levert på døra til krisesenteret i byen.

PROBLEM Utenlandske kvinner blir dumpet på byens krisesenter, når mennene som hentet dem blir lei av dem.  Foto: Illustrasjon - Christina Svanstrøm

nyheter

Mennene som leverer dem kan fortelle uhyggelige historier om kvinner som verken kan lage mat eller vaske eller andre viktige saker og ting og sånt. Kvinnene lever ikke opp til mennenes forventninger og krav til helt alminnelig kjøkkenkompetanse og innsats.

Det finnes altfor mange sånne ubrukelige kvinner. Sånn er det blitt – og det blir verre og verre. Det er alvorlige tilstander og utviklinga går i helt feil retning. Det er stadig flere uheldige og staute norske menn som har importert kvinner som etter hvert viser seg å mangle evner både på kjøkkenet og på soverommet. De fungerer ikke sånn som mennene har trodd at de skulle. Det er en skandale. Når vi først har brukt tid og krefter på å reise langt ut i vide verden for å finne kvinner som fortsatt fungerer som kvinner, så må vi kunne kreve at de både kan lage mat og oppfylle andre sentrale behov som vi mannfolk sliter med. Det sier seg selv at det motsatte er totalt uakseptabelt.