Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Umbukta: 15.00. Uttrykningspolitiet har gjennomført kontroll i 60-sone. Tre forenklede forelegg utskrevet, og et førerkortbeslag. Høyeste målte hastighet 88km/t, melder Nordland politistasjon.

I en rekke kontroller i Nordland og Troms har seks bilførere fått forelegg for fart over fartsgrensene og for feil lysbruk . Flere promillekontroller med mange kontrollerte resulterte i null i reaksjonsprotokollen.

Nappstraumtunnellen E10. 11.06: Bil med motorstans på østsiden. Bilfører, asiatisk turist, har ikke vært villig til å motta hjelp. Vi er på stedet for å bistå. Etter å ha vært på stedet skriver politiet at det ikke er snakk om motorstans, men en turist som ikke er vant med bilen, eller å kjøre på vinterveier. – Patruljen har formant bilfører, skriver politiet i Nordland.

Harstad: 02.09: En gutt i slutten av tenårene anmeldes for bruk og besittelse av narkotika. Ble pågrepet på et av byens utesteder etter tips fra ansatte om mulig bruk av narkotika på stedet. Sak opprettes.

Kvaløysletta: 02.06: Utrykningspolitiet har beslaglagt førerkortet til en utenlandsk mann i 30-årene etter at han ble målt til 76,5 km/t i 50-sone. Sak opprettes.

Halsa/Meløy: 01.49: Brann i garasje. Ikke fare for spredning. Ikke meldt om personsskade. Kort tid etterpå meldte politiet at garasjen var nedbrent.

Dette jobbet politiet med torsdag