Dette jobbet politiet med torsdag

  Foto: Illustrasjon - Kjell Magne Angelsen

nyheter

Nygårdsjøen: 18.34. Melding om brann i fartøy. Nødetatene på vei til stedet. Vet ikke mer pr nå. Oppdateres.

Klokka 18.55 melder Nordland politidistrikt: Skal være en oppdrettsbåt som det har vært brann i. Denne er nå slukket. Viser seg at det har vært en hanske som har havnet oppå oven. Det luftes nå ut. Ingen skal være kommet til skade.

Narvik: 17.00. Har hatt adferdskontroll i sentrum. Tre førere bøtelagt for manglende skraping av ruter, melder Nordland politidistrikt.

Bodø: 15.00. Nordland politidistrikt melder at det er observert ei drone over terminalbygningen til Bodø lufthavn. Klokken 15.00 var politiet på vei til stedet. Flyplassen er nå stengt. Ingen fly får lette eller lande.

De meldes videre at dronen er sett på vei nordover, men politiet er fortsatt på flyplassen og gjør undersøkelser. De har blant annet stanset en buss, der alle passasjerene måtte av, og bussen ble gjennomsøkt.

Avinor meldte følgende litt senere på ettermiddagen: Det vil oppstå noen følgeforsinkelser etter en tidligere stans i flytrafikken. Vi beklager ulempene dette måtte medføre.

Mosjøen: 15.00. Adferdskontroll i sentrum. Seks førere bøtelagt for bruk av håndholdt mobil, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 14.45. En person er siktet for ruspåvirket kjøring, vi har sikret oss de nødvendige prøver og oppretter sak.

Sandnessjøen: 14.45. Politiet har gjennomført laserkontroll i 50 sone. 4 FF, høyeste 66 km/t.

Kvæfjord: 13.00. Utforkjøring bil har kjørt av veien ved Rudda, ingen personskade, bilbergingen ordnet biffen.

Harstad: 11.43: Troms politidistrikt melder at en buss har kjørt på en elg i Kilbotn. Dyret tok seg ut i terrenget, og det er ingen personskade. Viltnemnda er orientert og vil søke etter dyret, melder politiet.

Gratangen: 04.45: Brann i ubebodd hus - nødetatene er på stedet og driver slukking. Huset er overtent. Ikke meldt om personskader. Ikke behov for evakuering av naboer.  Huset brenner ned til grunnen. Politiet oppretter rutinemessig undersøkelsessak.

Finnsnes: 02.19: Politiet har nå avholdt fartskontroll på Gisundbrua, i 50-sonen. Det ble utstedet to forenklede forelegg. Høyeste fart ble målt til 73 km/t.

Skrova: 23.47: Innsatspersonell driver slukking av brann i et ubebodd feriehus. Ingen personskader.

Finnsnes: 21.38: Personbil stanset for kontroll og bilfører, en mann i 60-årene, er mistenkt for promillekjøring. Han ble fremstilt for blodprøvetakning. Sak opprettet m/førerkortbeslag.

Dette jobbet politiet med onsdag