Byrunden

Måtte ut med 75 kroner for ett minutt parkering over tida

Fem kroner i parkeringsavgift og 70 kroner i administrasjonsgebyr.

75 KRONER: Kvinnen fikk en regning på 75 kroner for å ha stått ett minutt over enn gratisperioden. 

nyheter

En besøkende ved Amfi Kanebogen er innom redaksjonen med en regning for parkering på senteret. Regningen viser at hun har stått ett minutt over tillatt gratisperiode. For dette er hun belastet med fem kroner i parkeringsavgift og 70 kroner i administrasjonsgebyr.

– Regningen er betalt, men jeg synes ærlig talt at det er mye å betale totalt 75 kroner for ett minutt ekstra parkering. Der det er parkeringsvakter, hører jeg at de gir folk noen minutter på å rekke tilbake til bilen sin tidsnok. Det kan jo være at man blir forsinket. Men på senteret er det altså ikke noe slingringsmonn, sier kvinnen.