Dette jobber politiet med onsdag

  Foto: Illustrasjon - Kjell Magne Angelsen

nyheter

Finnsnes: 21.35. Trafikkontroll, personbil stanset for kontroll, bilfører, mann i 60-årene, mistenkt for promillekjøring, fremstilt for blodprøvetakning, sak opprettet m/førerkortbeslag, melder Troms politidistrikt.

Fauske: 20.13. Melding om brann i bil. Skal ikke være personer involvert, heller ikke fare for spredning. Nødetater på vei til stedet.

Litt senere opplyser politiet at brannen er slukket.

Før de til slutt skriver: Bil helt utbrent. Spor etter olje kan kanskje gi oss noen svar. Eier tar ansvar for berging. Vi forlater. Sak opprettes.

Brønnøysund: 19.30. Bil kjørt i fjellveggen. Store materielle skader. Fører framstår som uskadet. Nødetatene på vei til stedet.

20.10: Fører alene i bil, tatt med til legevakta for sjekk. Bilberging er på stedet. Ett kjørefelt åpen. Vi drar til legevakta for å snakk med fører.

Fører fraktes til sykehuset i Sandnessjøen for videre undersøkelser. Ingen mistanke om rus. Vi oppretter sak, melder politidistriktet.

Gravdal: 19.00. Melding om to personer som sloss utenfor en butikk. Flere vitner til stedet. Politiet er på stedet, og forsøker å få oversikt over hva som skjer, melder Nordland politidistrikt.

19.01: Vi har kontroll på tre personer på stedet.

20.01: Vi har pågrepet to personer etter slagsmålet. Ene personen vil bli framstilt for lege, da vi mistenker ruskjøring, melder politidistriktet.

Bodø: 17.55. Melding om brann i bygning i urtegårdsgata. Nødetatene er på vei til stedet. Mye røyk observert, melder Nordland politidistrikt.

18.25: Kontroll på stedet. En katt berget ut av leiligheten. Det luftes ut nå. Vi gjør undersøkelser på stedet.

18.30: Uklart om det kun har vært røyk fra ildsted inne eller om det har vært faktisk brann i bygningen. Vi jobber med å få avklart dette.

18.39. Det har vært fyrt opp i peis, og antagelig havnet glør utenfor. Noe brannskader i første etasje, samt sot og røykskader i store deler av leiligheten.

Mørkved: 16.00. Trafikkuhell mellom tre kjøretøy. Ingen personskader, men store kødannelser. Anbefaler omkjøring via Mørkvedveien. Politiet er på vei til stedet.

Litt senere melder politiet at en person er kjørt til sykehus. Kjøretøyene er flyttet, og det blir manuell dirigering rundt ulykkesstedet.

Politiet melder så: Rettelse: En bil har kjørt i grøfta. Personbil østover ser at han kommer til å møte trailer akkurat der bil ligger i grøften, og der vil det ikke være plass. Gjør unnamanøver som gjør at han får sleng, trailer styrer bort fra bilen for ikke å treffe der fører sitter.

Sortland: 15.34: Up har hatt promillekontroll. 52 kontrollerte, ingen reaksjoner. Tommel opp, melder politiet i Nordland.

Flakstad: 15.32: Melding om trafikkulykke ved Straumsnes mellom trailer og personbil. Nødetater på vei til stedet, melder politiet. Veibanen er stengt pr nå. Meldt om en person som er skadet. Ukjent skadegrad. 15.37: Melder sier det er veldig glatt i området. Vær obs og kjør pent, melder Nordland politidistirkt.

Bardufoss: 15.27: Elg gått gjennom is i Barduelva, viltnemda Målselv rykker ut, melder Troms politidistrikt.

Mosjøen: 15.23: Politiet kommer til å ha trening i områdene i og rundt Mosjøen i ettermiddag. Dette til obs. Det vil være synlig bevæpnet politi ifm øvelsen, opplyser Nordland politidistrikt.

Storslett: 15.10: personbil stanset for kontroll, nediset frontrute uten tilstrekkelig utsyn, fører, kvinne i førtiårene ilagt forenklet forelegg, melder Troms politidistrikt.

Skjervøy: 14.00: En person er bragt til land livløs. Vedkommende ble erklært død av lege ved ankomst Skjervøy. Ut fra de opplysningene vi har per nå kan det se ut som om avdøde har fått et illebefinnende mens han snorklet i overflaten. Sak vil bil opprettet, melder Troms politidistrikt.

Ringvassøy: 13.05: Melding om at en elg har gått gjennom isen på Per Sørensen Vatnet. Viltnemda og Brannvesenet er varslet.

Senja: 11.39: To elger har gått igjennom isen på Skinnkollvatnet. Viltnemda og mannskap fra brannvesenet er på stedet.

Bjerkvik: 11.12: UP har stanset en bilfører de mistenker å være ruset. Etterforsking iverksatt. Førerkort er tatt i beslag.

Tromsø: 10.21: Et kjøretøy har mistet to hjul på Ringvegen på Nordspissen. Bilberging er på vei til stedet. Trafikken kan passere i ett kjørefelt.

Takelvdalen: 10.17: En bil har kjørt av vegen på E6. Ingen personskader. Bilberging er på stedet. Bilfører mistenkes for å ha sovnet bak rattet. Det blir opprettet sak samt tatt midlertidig beslag av førerkort.

Bodø: 09.49: To førere har fått forelegg for mangelfullt skrapte bilruter som skapte begrenset utsyn.

Tromsø: 09.17: Når de røde lysene ved tunellen bak NAV i Vestregata blinker rødt er tunellen stengt. Kjøring i strid med dette lyssignalet blir bøtelagt på samme måte som ved kjøring mot rødt lys i et ordinært lyskryss. Vi har utferdiget 9 forenklede forelegg og 2 anmeldelser.

Meløy: 09.00: Brann i en høyspent mast i Neverdal. Flere i området har mistet strømmen. Brann og politi på tur til stedet. Etter hvert melder politiet at da strømmen kuttet, slukket brannen av seg selv. Meløy Energi er på stedet og starter med å utbedre skaden.

Stamsund: 08.42: - Ca kl 0700 fikk vi inn melding om en bil som hadde kjørt av veien like ved Stamsund fv 817, sier politiet. Det ble meldt om to personer i kjøretøyet. Politiet har nå kontroll på de to som begge fremstår som ruset. Etterforsking startet.

Korgen, Elsfjord: 00.30: Melding om brann i ubebodd hus. Det skal ikke være fare for spredning, meldte politiet i Nordland. Ved ankomst var huset overtent, i to-tiden ble det meldte at huset var nedbrent. Brannvesenet drev med etterslokking. Ukjent brannårsak, saken blir etterforsket.

Dette jobbet politiet med tirsdag