Dette jobbet politiet med tirsdag

  Foto: Illustrasjon - Kjell Magne Angelsen

nyheter

Bodø: 20.50. Up har gjennomført en trafikkontroll i Bodø hvor fokus har vært på utsyn/skraping av is på vinduene. Det ble skrevet ut hele syv forenklede forelegg. Dette ser politiet svært alvorlig på, og noe som i ytterste konsekvens kan medføre førerkortbeslag, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 19.45. Nødetatene rykker ut til krysset Dramsveien og Veslefrikkvegen etter innkommet melding om trafikkulykke. En buss har truffet førersiden på en bil. Oppdateres.

Ingen i bussen er skadet. To personer fra personbilen blir sjekket av ambulansepersonell på stedet.

Formentlig ingen personskade. Begge kjøretøyene er nå flyttet delvis ut av veibanen, og trafikken går nesten som normalt. Personbilen har antagelig ikke overholdt vikeplikten. Politiet oppretter sak.

Sortlandsbrua: 17.30. Melding om lastebiler som ikke klarer å kjøre over brua pga vanskelige kjøreforhold. Politiet er på stedet og forsøker å hjelpe de involverte partene.

Skjomen: 14.26: E6: Trafikkulykke. En bil har kjørt i fjellveggen. En person i bilen. Våken og bevisst. Nødetatene på veg til stedet, melder Nordland politidisitrikt. 14.46: Bilfører fraktes til sykehus for videre undersøkelser. Skadeomfang ukjent. Trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet.

Rana: 14.20: Mo sentrum: UP har gjennomført kontroll. Tre førere gitt forelegg for mobilbruk under kjøring, opplyser politiet i Nordland.

Bjerkvik: 13.50: Politiet rykker ut til stedet etter melding om to vogntog som står fast. Ett kjørefelt skal være åpent.

Røst: 12.55: Politiet har gjennomført kontroll i Røstlandsveien. Fokus på dekk. 10 kjøretøy kontrollert, ingen reaksjoner, melder Nordland politidistrikt.

Tverrforbindelsen Tromsø: 11.07: Trailer står fast, trafikk kan passere, bilbergning pågår, melder Troms politidistrikt.

Vogntoget kom seg ikke opp bakken, og blir her forbikjørt av andre som greide biffen.             (Foto: Ronald Johansen)

Foto: Ronald Johansen, iTromso

Tromsø: 11.06: Tromsøsvingen, trailer står fast, politiet på tur til stedet, melder Troms politidistrikt.

Mosjøen: 09.44: Trafikkontroll avsluttet, en bilfører gitt forenklet forelegg for mobilbruk under kjøring, melder politiet i Nordland.

Mo i Rana: 09.44: UP har gjennomført kontroll. 31 kontrollerte førere. Resultat: Ett forenklet forelegg for manglende fjerning av is/snø og en anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort, opplyser politiet i Nordland.

Bodø: 09.27: Bilfører stanset for kontroll grunnet mangelfull fjerning av is/snø fra frontrute. Anmeldelse og førerkortbeslag, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 07.28: Politiet rykker ut til Tromsøbrua på meldinger om trailer som har fått stans. 08.28: Traileren har kommet seg videre og trafikken flyter som normalt, opplyser politiet.

Bardu: 07.28: En trailer står fast i Brandvollbakken. Politiet er kjent med at fører holder på å legge på kjetting, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 06.46: Stille Dal-krysset: Liten hjullaster veltet i forbindelse med snøbrøyting. Ingen personskade. Blir fjernet i løpet av dagen.

Rv 80: Veien, som går mellom Bodø og Fauske er skrapet og strødd, slik at det nå er fri ferdsel for all trafikk. – Kjør pent, oppfordrer politiet i Nordland.

Tromsø. 05.11: Nødetatene rykket ut til Smart Hotel i Vestregata etter melding om branntilløp på stedet. Gjenstanden som tok fyr skulle holde eggene varm i et kar, tok fyr fordi det ikke var vann i karet. Det gikk dermed varmgang i varmeelementet. Branntilløpet var slukket ved nødetatenes ankomst og hotellet ble evakuert. Noe røyk i resepsjonsområdet men gjestene kunne gå tilbake til sine rom etter relativt kort tid. – Vi har tatt avhør på stedet og oppretter sak, opplyser politiet.

Sortland: 23.48: Melding om taxipassasjer som har slått seg vrang. Det var ei godt beruset dame som har slo seg vrang.  Vi undersøker litt omstendighetene, meldte politiet. Damen ble kjørt hjem til seg selv.

Finnsnes: 23.23: Bil med henger sakset og stengte veibanen i Otterveien. Det var utenlandsk trailer som hadde problemer på stedet.

Dette jobbet politiet med mandag