Musikk fra tiden da rocken var på sitt beste, levert av byens beste innen sjangeren

Fredagskvelden var en aften for oss som har levd ei stund, for oss som vokste opp med Deep Purple og Led Zeppelin.

Finn-Ero og Thomas: To av rockens riddere her i byen. Fredag spilte de på Nordlendingen. Foto: John Storhaug 

nyheter

Da vet vel alle over femti at det er FinnEro Band det gjelder. Med musikk fra tiden da rocken var på sitt beste, levert av byens beste innen sjangeren.

Fremst, Finn Ero selv, en god del gråere i manken, ørlite mer rusten i stemmen, men samme trøkket i stemmen som tidligere. Åsmund Wilter Eriksson, står bak til venstre, og pumper ut basstoner, så rolig, man ser at han elsker dette, og holder det hele sammen. Bak slagverket, Rudi Andre Breivik, særdeles hyggelig å se han tilbake igjen, holder et trøkk som får dyret i Muppetshow, til å fremstå som en sløv dansebandtrommis. Og sist men ikke minst, de «tusen gitarers mann», Thomas Nordvik Olsen, mannen som spiller gitar med hele kroppen, behersker det meste, og gjør det med bravur.