Mannskoret «Kor e vi» runder 25 år:

Skal synge i Kulturhuset

De øver for jubileumskonsert.

JUBILEUM: Mannskoret «Kor e vi» startet fredag kveld på sin øvingshelg. Neste helg feirer Harstad-koret sitt 25-årsjubileum med konsert i Lillesalen i Kulturhuset. På øving fredag: Kjell Agnar Mikalsen Børge Mikalsen, Hans Arne Haugland, Leif Arne Unstad, Ivar Kristoffersen, Svein Inge Myhre, Roar Edvardsen (bak), Roald Nilsen, Jan Roar Langstrand, Jostein Martinsen, Jarle Ytterstad, Jan Ove Flo og Per Olsen. Øvrige med: Edvin Langstrand, Odd Magne Røkenes, Torbjørn Loholt, Jonny Gabrielsen og Bjørnar Bjøri.   Foto: Tore Skadal

nyheter

Inne i bomberommet ved Kanebogen skole styrer Roar Edvardsen oppvarmingen. Det er ikke ballspill, men korsang.

På stolene sitter det 12 sangglade gutter som har passert tenårene for flere år tilbake.