Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Rana: 19.25: Melding om trafikkulykke i Bustneslia, en bil involvert. Utrykningsenheter på vei. 19.44: Politiet har ankommet stedet. En enhet involvert, fører framstår som uskadd. Vil bli undersøkt av ambulansen ved ankomst. Politiet gjør undersøkelser og oppretter sak, melder Nordland politidistrikt.  20.18: Fører av involvert bil har etter vurderinger gjort av politiet på stedet fått førerkortet sitt beslaglagt.

Bodø: 19.22: Melding om brann i et søppelskur i Rønvika. Brann på vei til stedet sammen med politi.  19.30: Brann og politi på stedet. Brannskader på en dør til et søppelskur. Politi oppretter gjør undersøkelser på stedet og oppretter sak, melder Nordland politidistrikt.

Bodø: 14.47: Up har gjennomført laserkontroll på Soløyvannsveien. Resultat: Fire forenklede forelegg for fart, høyeste måling 49 km/t i 30 sone, melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 14.41. Up anmelder en mann i 70-årene for kjøring uten gyldig førerkort, melder Troms politidistrikt.

Øknsnes: 14.40: Up har gjennomført kontroll i sentrum av Myre. Resultat: Seks forenklede forelegg, fem forenklede forelegg for bruk av mobil under kjøring og ett forenklet forelegg for kjøring mot skilt.

Harstad: 12.50: Up har avholdt laserkontroll i formiddag. 10 bilførere ilagt forenklet forelegg, høyeste målte hastighet var 40 km/t i 30-sone, opplyser politiet i Troms.

Mo i Rana: 12.45: Up og politiet har gjennomført promillekontroll på E-6 ved Korgen. 126 førere kontrollert, ingen raksjoner.

Bodø: 08.25. Politiet har stanset en fører på RV 80 ved Alstad, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Fører en mann i 30 årene er fremstilt på legevakten for bevissikring. Førerkortet beslaglagt og sak opprettes, sier politiet.

Strinda: 08.11. På E6 Strinda melder politiet om front- mot frontkollisjon. - To biler er involvert med to personer i hvert kjøretøy. Fire personer er lettere skadd - alle skal være kommet ut av bilene, sier politiet. Det er trafikkdirigering på stedet.

Ramfjorden: 0630: På E8 Leirbakken i Ramfjorden har politiet fått melding om en trailer som har sakset i en uoversiktlig sving. Ett kjørefelt er åpent, men det meldes om kødannelse på stedet. 10.51: Begge kjørefelt på E8 Ramfjorden/Leirbakken er nå åpnet for trafikk.


 

Bodø: 03.26: Politiet har fått melding om en mann som har slått flere personer i sentrum. - Politiet dro til stedet og pågrep mannen like etterpå. En annen mann på stedet hindret patruljen i sitt arbeid. Fikk pålegg om å forlate, etterkom ikke dette. Denne mannen også innbragt til stasjonen. Begge er anmeldt og i arrest, sier politiet rundt klokken 06.

Tromsø: 22.41: Trafikkuhell Breivika onsdag kveld. Fører har mistet kontroll ved rundkjøringa, ingen personskade.