Halte i havn kontrakt nummer to

Peab skal bygge det nye vaktbygget på 650 kvadratmeter Evenes flystasjon.

Skal bygge: Foran f.v. Bjørnar Bendiksen, prosjektsjef i Forsvarsbygg og Lars Helge Hansen, distriktssjef i Peab Bjørn Bygg. Bak f.v. Inge Bertheussen, prosjektleder og Per Grøtte, kontraktrådgiver i Forsvarsbygg. Foto: Forsvarsbygg 

nyheter

Det er Peab sitt kontor i Midt-Troms fra Finnsnes som skal bygge det nye hovedvaktbygget for soldater, melder forsvarsbygg tirsdag.

Dette er den andre kontrakten Peab-konsernet, som også har kontorer i Harstad  og Narvik, signerer for bygging inne på flystasjonen. Verdien på kontraktsummen er på vel 35,1 millioner kroner inkludert merverdiavgift.


Disse skal styre Forsvarets oppbygging på Evenes

Eirik Guldvog, Trond Viggo Opdal og Jonas Søttar er trekløveret som nå gjør Evenes flystasjon klar for Luftforsvarets innrykk ved nyttår. Sjekklista før dette kan skje, er lang.

 

– Det er første kontrakt vi fra Finnsnes har i denne regionen, og ser fram til å ta fatt på oppgaven på nye Evenes flystasjon, sier Lars Helge Hansen, distriktssjef i Peab Bjørn Bygg, Midt-Troms.

De sier de vil benytte seg av anleggshotellet inne på flystasjonen mens de bygger. Vaktbygget er den andre delentreprisen i forbindelse med «beskyttelse og sikring» for basen.

– Vi holder fremdrift på prosjektene for oppbygging av den nye basen til Forsvaret. Det er gledelig med hver kontrakt som er klar og bygginga kan starte, sier utbyggersjef John Ommund Syvertsen i Forsvarsbygg.


De kapret elektrokontraktene ved nye Evenes flystasjon

Leveranser på elektro for både høyspent og lavspent IKT er signert for utbyggingen av nye Evenes flystasjon.

 

Peab Bjørn Bygg fra regionen hadde tidligere oppføring av et kontorbygg inne på flystasjonen, og jobber også for tida med å bygge nye Evenes skole på Liland.