Dette jobbet politiet med mandag

nyheter

Tromsø: 20.37: Melding om sammenstøt med fire biler involvert i Tromsø sentrum. Det ble ikke meldt om skadde. Politi og brann rykket ut til stedet, melder Troms politidistrikt. 20.44: Patruljen melder om glatt vegbane. En bil har sklidd inn i en annen og det har utløst en kjedereaksjon. Partene skriver skademelding. Politiet orienterer Tromsø kommune, Bydrift om glatte veger. Stedet for hendelsen er Kemnerbakken, melder Troms politidistrikt.

Kvænangsfjellet: 14.11: Et vogntog sperrer et kjørefelt på E6. Kjøretøyet har mistet en kjetting og jobber med å få den på plass igjen. Vi er på stedet og dirigerer trafikken inntil videre, melder politiet i Troms. 14.23: Oppdatering: Kjøretøyet har nå kommet seg videre.

Fiskefjord. 14.02: Nødetatene ryker ut til trafikkulykke på E10. En bil med en person har kjørt av veien. Ifølge vitner er veien veldig glatt. 14.14: Et kjørefelt er stengt på stedet, melder politiet i Nordland. Oppdatert: 17.50: Bil er berget og veien er åpen for fri ferdsel.

Tromsø: 13.52: Melding om et trafikkuhell med en utenlandsregistrert lastebil og en personbil i rundkjøringen i Ringvegen ved Jekta. Ingen personskader. Kjøretøyene er flyttet og trafikken går som normalt.

Takvatn: 13.49: Melding om at et utenlandsregistrert vogntog sperrer vegen helt eller delvis på FV857. 14.23: Oppdatering: Vi er fremme på stedet. Ingen kjøretøy å se. Kjøretøyet har formentlig kommet seg videre på egenhånd.

Trondenes: 13.46: En bilfører anmeldes for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort etter å ha blitt stanset i kontroll av en patrulje.

Fauske. 09.18: Nødetatene har rykket ut til trafikulykke på E6 rett sør for Fauske sentrum. En bil har sklidd av veien. En bil med fører involvert. Bilen som lå på siden er nå satt på hjulene igjen. Bilfører er ute av bilen, fremsår som uskadd, sjekkes av helse på stedet. Det er veldig glatt veibane på stedet.

Mosjøen. 09.04: En ung bilfører har drevet og sladdet med bil i området ved trafikkstasjonen. Ferden endte via en lys stolpe og inn i en parkert bil. Etterforsking startet og førerkortet tatt i beslag.

Tromsø: 07.38: Melding om trafikkuhell på Tverrforbindelsen. To biler ligger i grøfta. Ett av kjørefeltene fra Breivika er stengt. Vi jobber med å få åpnet alle kjørefelt snarest mulig, melder politiet. Bilberging er på vei. De involverte får tilsyn av ambulansepersonell på stedet. OPPDATERING 08.27: Skadestedet er nå ryddet. Tre personer er kjørt til legevakten for sjekk. Alle var oppegående og ved bevissthet. Sak vil bli opprettet.