Ferske fjes i regionrådet sier hurra

Evenes-ordfører Terje Bartholsen, Gratangen-ordfører Anita Karlsen og Lavangen-ordfører Hege-Beate Rollmoen deltok for første gang i regionrådsmøtet fredag.

NYE REGIONSPOLITIKERE: Evenes-ordfører Terje Bartholsen (Ap), Gratangen-ordfører Anita Karlsen (Sp) og Lavangen-ordfører Hege-Beate Rollmoen (Ap). 

nyheter

– Jeg gleder meg veldig til å få etablert Hålogalandsrådet. Jeg tror det aller viktigste vi gjør i regionen nå er at vi samler kreftene på sør og nordsiden av fylkesgrensa, sier Terje Bartholsen (Ap), ny ordfører i Evenes.

Evenes-ordføreren stilte som representant for det gamle Ofotrådet, som møtte Sør-Troms regionråd på Tjeldsundkroa fredag, for å jobbe med det nye felles Hålogalandsrådet som dannes fra 1. januar. De tre ferske ordførerne fikk en egen orientering om regionrådsarbeidet før de møtte alle ordførerne i hele Narvik- og Harstad-regionen.