Dette jobber politiet med onsdag

nyheter

Lakselvdal: 18.57: I forbindelse med trafikkontroll stanset Utrykningspolitiet en fører som anmeldes for ruspåvirket kjøring. Anmeldes også for bruk av narkotika.

Tromsø: 18.40: Politiet fikk melding om en aggressiv person i sentrum. Har utført skadeverk på minst én bil. Patruljer rykket ut og fikk kontroll på mannen. Mannen, som er i 30-årene, blir innsatt i drukkenskapsarrest. Anmeldes også for ordensforstyrrelse.

FV76 Molvika. 14.56: Nødetatene til trafikkulykke. En bil involvert, skal ha kjørt i fjellvegg. Oppdatering kl 15.26: Det er en alvorlig trafikkulykke og veien blir stengt en god stund fremover. Oppdatering kl 17.00: En person er bekreftet omkommet i ulykken. Pårørende er varslet og ulykken blir etterforsket av Brønnøysund lensmannskontor med bistand fra ulykkesgruppa til Statens Vegvesen.

Lofoten: 13.45: E10 v/Grundstad: UP har gjennomført fartskontroll på stedet. 20 førere gitt forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 85 km/t i 60-sone., melder politiet.

Bjarkøy: 13.35: Politiet har gjennomført trafikkontroll på Bjarkøy. 5 kontrollerte. - 1 reaksjon på feil ved lysene, sier politiet.

Mosjøen: 12.54: Trafikkuhell i sentrum. Ikke personskade, mindre materielle skader. Politipatrulje har vært på stedet. Involverte førere skriver skademelding.

Narvik: 12.19: Trafikkulykke, mopedist har veltet i Brugata. Fører har smerter i en fot, fraktes til sykehus for videre undersøkelser, sier politiet.

Harstad: 11.56: Politiet har gjennomført trafikkontroll på Grytøya. 20 kontrollerte førere, ingen reaksjoner, sier politiet.

Leirfjord: 11.27: Politiet melder om brann i kjøretøy, men retter dette senere til å være røykutvikling grunnet motorproblemer. Fører av bilen sjekkes av ambulansepersonell på stedet etter å ha pustet inn røyk/eksos.

Tromsø: 11.06: Et kjøretøy er stjålet fra området Breivika i løpet av natta. - Bilen er en sølvfarget/grå Toyota Hiace, 2004 modell. Registreringsnummer ZH13072. Saken vil bli etterforsket. Politiet ønsker å bli varslet ved observasjon av kjøretøyet.

Tjeldsund: 08.59: En bil havnet på taket onsdag morgen. Det er svært glatt på stedet, sier politiet. Les mer

Nordland: 04.50: Politiet i Nordland forteller at det har vært stille og rolig i distriktet i natt.

Tromsø: 02.55: Kvinne i 40 årene innbrakt og satt i drukkenskapsarrest da hun var til sjenanse for byens taxisjåfører.

Tromsø: 00.52: Politiet har avholdt promillekontroll i Skippergata. 15 førere kontrollert og alle fikk kjøre videre.


 

Tromsø: 23.34: Politiet har stanset mann i 20 årene i Breivika som er mistenkt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Han ble fremstilt på legevakta for blodprøve og førerkortet er beslaglagt. Sak opprettes.

Skibotn: 22.25: Skibotn/påkjørt katt oransje katt påkjørt i starten av 80-sonen etter Skibotn på tur nordover. Katten som er død ble lagt grøften på stedet