Dette jobbet politiet med tirsdag

nyheter

Lakselvbukt: 19.36: Nødetatene er på tur til Skjåberg ved Lakselvbukt etter singelulykke, en bil med to personer har kjørt ut av veien og ligger på taket. Begge henger i bilbelte og har ikke kommet seg ut, begge sier seg uskadet. Begge i bilen ble tatt ut av bilen av personer på stedet.

Ibestad: 19.21: Promille og dokumentkontroll ved Ibestad skole, 15 kontrollerte, ingen reaksjoner.

Svolvær: 17.52: Mann tatt av bølge på moloen. Akkurat plukket opp av redningsskøyta. Vedkommende er nedkjølt og skadet i en arm. - Suveren innsats av redningsskøyta, melder politiet.

Harstad: 15.15: Fartskontroll avholdt i 30-sone i St. Olavs gate. Ni forenklede forelegg utstedt. Høyeste hastighet 50 km/t. Det ble også utstedt to mangellapper på lys, melder politiet.

Bodø: 12.52: Trafikkuhell på Bertnes, Rv.80. Personbil har under forbikjøring av lastebil vært borti lastebilen. Lastebilen måtte også bremse for at personbilen skulle unngå møtende trafikk. Førerkortet til fører av bilen, mann i starten av 80 årene, er beslaglagt på stedet.

Skibotn: 12.03: brann avfallsdeponi oppdatering, det er fortsatt temperatur i massene og brannen blusser tidvis opp, massene snues med gravemaskin og nedkjøles. Brannen er under kontroll, melder Troms politidistrikt. Bilde fra Skibotn. Foto: Politiet.

Sortland: 11.58: UP har gjennomført laserkontroll ved Sandstrand i 60 sone. Tre forenklede forelegg skrevet ut, høyeste 85 km/t., opplyser politiet i Nordland.

Hansnes: 11.54: Fartskontroll ved Hansnes skole, 50 km/t-sone i morgentimene, seks bilførere ilagt forenklet forelegg for fartsovertredelse, melder Troms politdistrikt.

Bilde fra Hansnes. Foto: Politiet.

Nordland: 11.38: Ifm vinden som herjer i store deler av Nordland, oppfordrer vi alle til å sikre løse gjenstander og unngå ferdsel på utsatte steder. For mer informasjon sjekk: https://www.varsom.no/flom-og-jordskredvarsling/?ref=mainmenu … Dette melder Nordland politidistrikt.

Finnvika: 11.08: Rv 863, personbil med en person kjørt av vegen, ikke personskade, bilfører, mann i 70-årene fremstilles på legevakta for blodprøvetaking mistenkt for promillekjøring. Sak opprettes, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 09.37: Politiet har stanset mann i 30-årene, mistenkt for ruspåvirket kjøring. - Bevissikring gjennomført, og førerkortet er beslaglagt.

Skibotn: 07.55: Politiet har fått melding om branntilløp i søppeldeponi i Skibotndalen. Nødetater er på stedet og slukking pågår. Spredningsfare ansett som lite sannsynlig, endel røyk, sterk østlig vind på stedet.


 

Olderdalen: 22.42: Politiet har fått melding om en bil med hestehenger på E6 som ikke kommer seg opp en bakke ved Bergjord, ca. 4 km nord for Olderdalen. Sperrer begge kjørefelt. VTS orientert. Bilbergning dro for å hjelpe.