AMIFF 2019:

Vil helst ha 40 frivillige og 1 million mer i budsjett

Festivalsjefen er fornøyd med årets arrangement, men til neste år vil hun helst ha 40 frivillige. Ikke bare 10 som i år, sier Helene Hokland.

UTVIKLING: Festivalsjef Helene Hokland vil utvide staben, både av frivillige og betalte støttespillere. – Jobben med å sikre mer penger er noe jeg skal jobbe mer med. Jeg skulle gjerne hatt en person som bare jobbet med festivalen. Målet er å sakte, men sikkert bli større, sier hun. Foto: Lars Richard Olsen 

nyheter

Arctic Moving Image & Film Festival (AMIFF) i Harstad startet torsdag, og fra tidlig morgen gikk det i ett for ildsjel og festivalsjef Helene Hokland som jobber mye gratis for å få det hele til å gå rundt. Nå vil hun jobbe enda hardere for å utvide staben – og få mer penger til både gjester og produksjoner.

I år har festivalen i underkant av en million kroner i budsjett. Helst vil hun ha det dobbelte.