Dette jobbet politiet med mandag

Glatte veier mandag har ført til flere ulykker. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix 

nyheter

Bardu: 19.54: En bil har kjørt inn i et trafikkskilt ved Tuneveien/E6 i Bardu. Skiltet er knekt. Glatt føre på stedet. Noe materielle skader på kjøretøyet. Ikke meldt om om personskader.

Tønsvika: 18.08: Nødetatene har rykket ut etter melding om to utforkjøringer, en ved Tønsnes og en ved Åsneset. Det er ikke rapportert om personskader ved noen av uhellene. Det meldes om glatte kjøreforhold og vegmeldingssentralen er anmodet om strøing/salting i området.

Mosjøen: 17.59: Mann, født 1989, har vært vanskelig på et Widerøefly. Han nektet å ta på seg setebeltet før landing etter gjentatte beskjeder. Politiet har vært på stedet. – Vi har personalia på vedkommende, som ikke var beruset. Avventer anmeldelse fra flyselskap, heter det fra politiet i Nordland.

Lauksletta: 16.02: Melding om et kjøretøy som har mistet et dekk på E8 ved Lauksletta. Bilen står i sørgående kjørefelt. Kan oppstå noe trafikale problemer på vegstrekningen.

Bjerkvik: 12.54: Politiet har fått melding om semitrailer som har sakset nord for Bjerkvik. Ingen personskade. Politiet er på tur til stedet. Ifølge Fremover skjedde hendelsen ikke langt unna Bjerkvik hotell. Ifølge Vegtrafikksentralen er veien delvis sperret.

Bardu: 10.51: Politiet fikk i dag melding om en vifteovn som hadde tatt fyr i natt, og som melder slukket selv. Politiet har vært på stedet og sikret seg den aktuelle vifteovnen og oppretter sak.

Troms: 09.45: Det er svært glatt i store deler av fylket, og det har vært flere trafikkuhell på morgenen. Politiet oppfordrer befolkningen til å vise ekstra aktsomhet i trafikken under de gjeldende føreforhold.

Sjøvegan: 09.29: En mann i 80-årene mistet kontroll på bilen og kjørte av vegen på FV 851 mandag morgen. - Fører er fraktet med ambulanse til legekontor for sjekk. Politiet er på stedet og foretar undersøkelser.

Tromsø: 05.18: Politiet har fått melding om innbrudd i en bedrift i Hansjordnesbukta. Gjerningspersonen(e) har tatt seg inn ved å knuse et vindu i inngangspartiet. Åstedsundersøkelse vil bli gjennomført og sak opprettet.

Nordland: 07.04: Politiet melder at natten var rolig i distriktet.

Nordreisa: 21.55: På Sappen har politiet og lokale brannmannskaper vært på en pipebrann. Brannmannskapene fikk raskt kontroll på branntilløpet. Ingen kommet til skade.
Polske turister bøtelagt for droneflyging ved marinebase

To polske turister i 30-årene ble pågrepet etter at de søndag fløy droner ved marinebasen Haakonsvern i Bergen. Det er ikke mistanke om spionasje.