Dyptloddende uro fra suverene Kari Bremnes fredag

Suveren konsert fra Kari Bremnes, hvor materiale fra flere utgivelser ble sveist sammen til en tankevekkende helhet om livets gang

POENGTERT Kari Bremnes vet hvordan hun holder publikum i sin hule hånd. 

nyheter

Det skal godt gjøres å være fra Svolvær, bo i Oslo og allikevel omfavnes som harstadværing. Kari Bremnes greier det til fulle. Det viste en bortimot fullsatt storsal fredag kveld. – Du e vårres, kom det spontant fra salen mot slutten av en konsert som skapte stor begeistring og raus applaus hele veien.

Livets gang

Drøyt to år etter forrige solokonsert i Harstad kulturhus var hun tilbake. Tre nye låter, sluppet som Bremnes’ aller første EP en uke før konserten, utgjorde det sentrale materialet denne kvelden. Tre tekster om liv, død, og om tida som går og går. Om selve livsprosjektet. Rundt det nye materialet ble låter fra store deler av hennes musikalske liv dandert.