Her er 7 av spillene vi gleder oss mest til fram mot jul

Podkasten LOLbua fra Harstad ser på det som har kommet hittil i høst og hva de gleder seg til resten av året.
nyheter

Høsten er den travlest tiden i spillåret og 2019 er intet unntak. Her får du dommen over storspillene som har kommet så langt i år - og hva som er høydepunktene fram mot jul og nyttår.

Storspillene som er på vei:

Call of Duty: Modern Warfare - 25. oktober

Nye Call of Duty Modern Warfare har ikke et tall etter tittelen. Dette er fordi utviklerne ønsker å gi serien en ny start. Etter noe dalende interesse for serien er dette nok ingen dum idé. Spillet kommer 25. oktober til de fleste plattformer. 

Outer Worlds - 25. oktober

Outer Worlds kan beskrives som en uoffisiell fortsettelse av fan-favoritten og rollespillet Fallout New Vegas. Vi har store forventninger. 

Luigi's Mansion 3 - 31. oktober

Luigis Mansion kan beskrives som en mariofisert og mer trivelig utgave av skrekkspillet Resident Evil. Spillet kommer 31. oktober til Switch. 

 

Need For Speed Heat - 5. november

Need for Speed-serien har dalt i popularitet, men vi håper at Heat vil bringe tilbake gammel storhet 5. november. Spillet kommer til de fleste plattformer, 

 

Red Dead Redemption 2 (PC) - 5. november

Et av fjorårets største spill, den åpne cowboyverdenen Red Dead Redemption 2, kommer endelig også til PC 5. november. 

Death Stranding - 8. november

En lang rekke skuespillere er med i Death Stranding fra regissør Hideo Kojima. Han er mest kjent for Metal Gear Solid-serien, men etter å ha fått sparken i sitt forrige selskap, Konami, har han blitt rarere enn noen gang før. Her ser du skuespiller Norman Reedus i spillets verden. Death Stranding, som ingen egentlig vet hva handler om, kommer 8. november. 

Star Wars Jedi: Fallen Order -15. november

Star Wars Jedi: Fallen Order kommer 15. november og ser lovende ut. Men det er lenge siden vi har fått et skikkelig Star Wars-spill som vi likte. 

 

Alle disse spillene, og en vurdering av de som allerede har kommet så langt i høst, kan du høre i ukens episode av spill- og populærkulturpodkasten LOLbua - laget av spillskaper og tidligere journalist Jon Cato Lorentzen fra Harstad og HT-journalist Lars Richard Olsen.

Her finner du ukens episode:

Her er noen av storspillene som allerede har ankommet

Gears 5 - 10. september

Borderlands 3 - 13. september

Borderlands 3 kom 13. september til de fleste plattformer og innfridde umuddelbart. Skytespillet kan du nyte med tre andre venner samtidig og er stappfullt av barnlig humor. 

 

Lego: Jurassic World - 17. september

Zelda Link's Awakening - 20. september

Zelda Link's Awakening til Nintendo Switch kom 20. september. Spillet er et magisk eventyrspill for både små og store gamere. 

 

FIFA 20 - 27. september

Ghost Recon Breakpoint - 4. oktober

En av høstens store skuffelser så langt er Ghost Recon Breakpoint som kom 4. oktober. Spillet er slaktet av de fleste anmelderne.