Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Tromsø: 16.24: Politiet melder at de har stanset en bilfører langs Stakkevollvegen. - Vedkommende fremsto ruspåvirket. Fremstilt legevakt for blodprøve.

Tromsø: 15.20: Politiet sier at i dag har gjennomført flere trafikkontroller ulike steder i Tromsø, med fokus på atferd i trafikken. 21 førere ilagt forenklede forelegg. 20 for bruk av mobiltelefon og 1 for manglende utsikt/dårlig skrapte ruter. 3 gebyrer utstedt for manglende bruk av bilbelte.

Tromsø: 14.46: Melding om to biler som har vært i et sammenstøt i et lyskryss på Stakkevollvegen. Mistanke om at en bil har kjørt på rødt lys. Små materielle skader. Ingen personskader. Patruljen oppretter sak på forholdet.

Leland: 14.30: Politiet har hatt fartskontroll i en 60-sone på Leland langs fylkesvei 17. To førere bøtelagt. høyeste 81 km/t.

Rana (Yttern): 13.53: Kvinne påkjørt. Skal ikke være alvorlig skadet. Kvinnen var på sykkel da sammenstøtet skjedde. Det skal ha vært lav fart når det skjedde, melder politiet.

Burfjord: 12.03: Politiet har beslaglagt førerkortet til en mann i 70 årene etter at han ble målt til 76 km/t i skiltet 50 sone. En mann i 20 årene fikk førerkortet sitt beslaglagt i samme kontroll. Han ble målt til 82 km/t i 50 sonen. Sak opprettet. En bilfører fikk forenklet forelegg for hastighetsoverskridelse i samme kontroll.

Burfjord: 12.03: Utrykningspolitiet har beslaglagt førerkortet til en mann i 70-årene etter at han ble målt til 76 km/t i skiltet 50-sone. Sak opprettes. Oppdatering kl 13.30: En mann i 20-årene fikk førerkortet sitt beslaglagt i samme kontroll. Han ble målt til 82 km/t i 50-sonen. Sak opprettet. En bilfører fikk forenklet forelegg for hastighetsoverskridelse i samme kontroll.

Mosjøen: 11.45: Politiet skal ha trening i Mosjøen sentrum, i områdetet ved togstasjonen. – Det vil være bevæpnet politi i området, heter det fra Nordland politidistrikt.

Finnsnes: 10.59: Politiet har avholdt laserkontroll i 50-sone. 13 bilførere ble ilagt forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 64 km/t.

Troms: 09.18: – Nå som kulden har festet sitt grep i vårt distrikt minner vi bilistene om å skrape rutene fri for is. Det skal være fri sikt i alle retninger fra førersetet. Det burde ikke komme som noen overraskelse på bilistene at politiet har fokus på nettopp dette i disse dager, heter det i ei melding fra etaten.

Tromsø: 09.10: Utrykningspolitiet stanset bil grunnet dårlig skraping av is. Fører, en mann i 30-årene ble ilagt forenklet forelegg, men dette nektet han å vedta. Patruljen oppretter derfor sak på forholdet. Oppdatering 09.16: Etter å ha tenkt seg litt om valgte mannen å vedta det forenklede forelegget.

Harstad: 08.08: Politiet har avholdt trafikkontroll ved Halvdans gate. 52 kontrollerte bilførere. Ingen reaksjoner. En bilist fikk tilsnakk for dårlig skrapede bilruter.

Kvaløysletta: 08.05: Melding om bilbrann i Blåmannsvegen.  Det er ingen åpne flammer, kun røyk. Ingen personer inni bilen. Vi er i kontakt med vedkommende som disponerer denne, melder politiet.

Tromsø: 06.12: En mann i 40-årene anmeldes av politiet for å ha urinert på offentlig sted, like ved et av byens utesteder.

Bodø:  02.50: Mørkved: Melding om høy musikk fra en privatadresse. Politiet var på stedet og ga beboer pålegg om å dempe musikken.

Tromsø: 02.33: Nødetatene rykket ut til melding om brann på en adresse nord for sentrum. Det brant i husets 1.-etasje. Klokken 02.45 ble det meldt at brannen var slokket og at tøykdykkere sjekket ut bygget. Seks personer er registrert på adressen. Alle beboere ble gjort rede for, ingen ble skadd i brannen. Sak opprettes og etterforskes.


Dette jobbet politiet med onsdag