Dette jobbet politiet med tirsdag

nyheter

Bodø: 19.22: Nødetatene har rykket ut til brann, pipebrann i et bolighus. Beboere skal være evakuert. - Brannen var begrenset til kun pipa. Ingen personskader eller skader på bygg, sier politiet.

Kvænangsfjellet: 17.11: Brannvesen og politi rykker ut etter melding om brann i bil. - Fører av bilen har selv meldt til 110 sentralen. Bilen står utenfor vegen og fører er i god behold. Politi rykker ut fra Skjervøy og brannvesenet fra Storslett, lød den første meldingen. En time senere forteller politiet at bilen var utbrent da brannvesenet kom frem til stedet. - Uhensiktsmessig å fortsette helt frem med politipatruljen. Operasjonssentralen har vært i telefonkontakt med bilfører som opplyste å være uskadd. Nordreisa lensmannskontor følger opp saken videre i morgen.

Harstad: 16.13: To brannbiler kjørte gjennom Harstad sentrum med ulende sirener tirsdag ettermiddag. 110-sentralen forteller dette etter at de kom fram til Pakkhusgata hvor alarmen ble utløst: - Der var det noe matlaging. Alt er under kontroll.

Fossbakken: 15.45: Melding om fire vogntog som står fast på E6. Noe redusert framkommelighet per nå, melder Troms politidistrikt.

Bjerkviklia E6: 13.50: To vogntog sperrer veibanen. Det ene kjøretøy står delvis i grøfta. Trafikkale problemer. Politiet er på vei til stedet fordi det ifølge politiet er "litt uoversiktlig på stedet". 14.24: Ingen personskade. Vi forsøker å få trafikk forbi, melder politiet i Nordland.

Vågan: 13.03: Bil kommet over i motsatt kjørebane på på E10 i Ørsvåg. Bil i møte måtte derfor legge bilen ut i grøfta, men ble likevel truffet av motgående. Tre personer involvert. Ingen personskade. Politiet er på stedet og snakker med de involverte.

Moldjord: 08.53: Det har vært et branntilløp i dashbord på en rutebuss. Ingen passasjerer i bussen. Bussjåfør fikk slukket med pulverapparat. Ingen dramatikk. Vi vil undersøke når bussen er fraktet til verksted.

Nordland: Det er kommet mange meldinger om glatt vei i fylket. – Det kan være greit å tenke seg om, før man legger ut på kjøretur. Det er fører sitt ansvar at bilen er skodd etter føret. Vi ønsker ingen ulykker på veiene i fylket, skriver politiet.

Målselv: 08.18: En fører er ilagt forenklet forelegg for manglende sikt. Ifølge patruljen var vindusrutene på bilen for dårlig skrapet.

Bodø: 05:19: En kvinne i 40-årene er tatt for kjøring i beruset tilstand. Blodprøver tatt på legevakta, førerkortet tatt i midlertidig beslag, sak opprettet.

Sortland: 01.11: Politiet oppretter sak etter at en mann i 20-årene har kjørt bil uten gyldig førerkort.

Bodø: 21.55: Brann rekkehus slukket. En person kontrolleres av helse på stedet. Naboer til leiligheten der det brant er kjørt til Nordlanssykehuset for behandling. Pustet inn røyk. Etterforsking startet.

Etter at politiet sparket hull i døra svarte kvinne med å sparke politimann i skrittet

Dette jobbet politiet med mandag