Dette jobbet politiet med mandag

nyheter

Tromsø: 18.19: Nødetatene rykker ut etter melding om utforkjøring i Håkøybotn, sier politiet først. En bil, med to personer i har kjørt av veien. Begge involverte er undersøkt av lege, ingen alvorlige personskader. - Vi jobber nå med å finne årsaken til uhellet. Vegen er for øvrig åpen for trafikk, sier politiet klokken 18.47.

Steigen: 13.50: Personbil kjørt utenfor veien. To personer i bilen. De er kommet seg ut av bilen. Det meldes at det er glatt på stedet, skriver politiet på sin logg. Noe senere sier politiet at veien er ryddet. Etterforsking startet. Ingen alvorlige personskader.

Tromsø: 12.24: To bilister er ilagt forenklet forelegg under fartskontroll i Movika. Høyeste målte hastighet var 62 km/t i 50-sone.

Storforshei E6: 11.45: Vogntog kjørt av veien. Sjåfør har kommet seg ut av vogntoget. Fører klager på smerter i rygg. Det lekker litt fra trailer, uvisst hva. Nødetatene er på stedet og jobber for å få oversikt. Ett kjørefelt er åpent så trafikk kan passere.

Lofoten/Vestvågøy: 09.25: En bil har kjørt i autovernet. Aktuell bil kjørte med sommerdekk. Ingen personskader. Skader på autovern. Entrepenør på vei for å utbedre skade, sier politiet.

Svolvær: 0905: Minibuss uten passasjerer har kjørt i grøften. Som følge av dette måtte en annen bil legge seg i autovernet for å unngå minibussen. Ingen personskader. Bilberging på stedet, sier politiet som ikke oppretter sak på forholdet.

Lofoten: 0830: Politiet måtte i natt sette oppveisperring for å stanse en bil man mistenkte var stjålet. Les mer her

Tromsø: 07.59: Mann i 20-årene fikk på morgenen beslaglagt førerkortet på grunn av isete frontrute - og dermed dårlig sikt fra kjøretøyet. Forholdet anmeldes, sier politiet.

Narvik: 03.53: Melding om trafikkulykke i Håkvika. Ett kjøretøy kjørt av veien. En person involvert i ulykken. Fremstår som uskadd. Mistanke om at fører, som er i slutten av tenårene, har holdt høy hastighet. Førerkortet hans blir beslaglagt. Politiet gjør undersøkelser på stedet. Føreren er tatt med til legevakt for sjekk.

Målselv: 01.54: Trafikkontroll og ett forenklet forelegg utstedt grunnet dårlig utsyn i ruta.

Sørdalen i Sortland: 23.07: UP har avholdt trafikkontroll i 80-sone. Seks forenklede forelegg utskrevet, og én anmeldes. Høyeste målte hastighet 115km/t.

Les også: Dette jobbet politiet med søndag

Les også: Abisko: Én person døde etter at minibuss veltet