Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Leknes: 22.00: Nødetatene rykker ut etter melding om brann i bolig. Oppdatering: 22.19:Brannvesenet jobber med slukking på stedet. Alle personer gjort rede for. I forbindelse med brannen, oppfordrer politiet naboer om å holde vinduer og dører lukket.

Mortenhals: 20.20: En bil av veien ved Mortenhals i Malangen. I bilen satt en 20 år gammel mann, og årsaken til ulykken skal ha vært at han sovnet av bak rattet. Kun materielle skader på bilen, og sak er opprettet og førerkort beslaglagt.

Laksvatn: 18.54: En mann i slutten av 20-årene fikk førerkortet inndratt og anmeldt for å ha kjørt i en hastighet av 123 kilometer i timen i 80 sone.

Evenskjer: Politiet rykker ut etter melding om bil som vingler.

Evenes: Les om trafikkulykke i Evenes her.

Harstad: 14.45: Patruljen stanset en person i sentrum på grunn av mistenkelig adferd. Politiet ransaket personen og det resulterte i beslag av ulovlige tabletter. Anmeldes etter narkotikalovgivningen, melder Troms politidistrikt.

Umbukta: 14.24: UP har gjennomført fartskontroll på stedet. Har medført 7 forenklede forelegg og ett førerkortbeslag (103 km/t i 60-sone), melder Nordland politidistrikt.

Harstad: 14.20: I en kontroll avholdt av Up i St. Olavsgt, ble en ung fører av lett motorsykkel målt til 57 km/t i 30-sone. Førerkort ble beslaglagt. I samme kontroll utstedte UP i tillegg 18 forenklede forelegg for fart., melder Troms politidistrikt.

Tromsø: 12.55: Det har vært innbrudd i minst tre kjøretøy på Bjerkaker i natt. Uvisst hva som er stjålet på dette tidspunkt. Det er også utført skadeverk på minst ett av kjøretøyene. Politiet har vært på stedet og sikret spor og de fornærmede vil anmelde, opplyser Troms politidistrikt.

Harstad: 12.00: Politiet meldte tidligere i uken at svar på DNA-prøver etter likfunnet i Kvæfjord for en drøy uke siden kunne komme i dag. - Det er ikke noe nytt i dag. Sjekk igjen mandag eller tirsdag, sier politistasjonssjef Frank Sletten til Harstad Tidende.

Mo i rana: 11.20: Politiet har gjennomført en kontroll ved Søderlundmyra. Medførte fire forenklede forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring.


Venter DNA-svar mot slutten av uken men fullstendig obduksjon kan ta måneder

Usikkert om DNA-resultatene kan fastslå slektskap.

 

Mosjøen: 10.52: Melding om trafikkuhell. Påkjørsel bakfra, to biler involvert. Har skjedd på E6, foreløpig full stans i trafikken. Noe senere blir det klart at det ikke er personskader, men store materielle skader. Bilførere avhørt på stedet. Førerkortet til fører i bakerste bil beslaglegges. Veien er nå åpen.

Harstad: 08.20: Politiet har mottatt melding om ei elgku med to kalver som oppholder seg i området Uranusvegen. Viltnemnda er varslet om forholdet.

Sortand Kleivahøgda: 07.17: Utforkjøring med en bil og en person involvert. Kjøretøyet hadde havnet ut av veien og landet på taket. Sjåføren hevder å være uskadet. Melder sier at det er svært glatt på stedet. Melderen forteller også at utforkjøringen skjedde i lav fart. Bilfører kjørt til legevakt for sjekk. Politiet oppretter sak.

Tromsø Kvaløya: 06.29: En lastebil har kjørt på en elg på FV863. Ingen personskader. Viltnemda er utkalt for å ta seg av den døde elgen og sjekke at det går bra med de to kalvene til den påkjørte elgen.

Vestvågøy Stamsund: 05.52: Politiet har vært på en adresse etter at en mann har slått til sin samboer. Politiet har avhørt kvinnen, som ikke er alvorlig skadet. Mannen er pågrepet og satt i arrest. Begge er i 50-årene. – Vi oppretter sak og han vil bli avhørt ila dagen, melder politiet.

Tromsø: 01.14: Overstadig beruset kvinne tatt hånd om på utested i sentrum. Funnet delvis bevisstløs på toalettet. Kjørt til legevakten for avrusning. Kvinnen ble etter hvert innsatt i drukkenskapsarrest fordi hun ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

Kvæfjord: 01.06: Melding om brann i ei hytte i Austerfjorden. Personer på stedet jobbet med å få slukket brannen. Litt over klokka to hadde brannvesenet kontroll på brannen som hadde startet under gulvet på hytta. Det var observert røyk og glør men ingen åpne flammer. Familien som lå og sov i hytta våknet av røyklukt og evakuerte hytta. Ukjent årsak per nå. Sak vil bli opprettet, melder politiet.

Bodø Kvalvika: 01.06: Utforkjøring med en utenlandsk personbil. Tre personer har forlatt. Disse fikk politiet etterhvert kontroll på. Det så ifølge politiet ikke ut til at det var personskade. Samtlige av personene i bilen var beruset. – Vi sikrer bevis fra alle, så får etterforskningen finne ut hvem som var fører, meldte politiet.

Dette jobbet politiet med torsdag