Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Harstad: Les om redningsaksjonen på Grytøy her.

Harstad: Politiet ble tilkalt til en forretning på Amfi Kanebogen på grunn av nasking. En kvinne anmeldes for å ha stjålet varer for ca. 650 kroner og anmeldes for dette. Patruljen bortviste damen fra senteret, melder politiet klokka 12.10.

Rana: - Det har vært en alvorlig trafikkulykke på fylkesvei 17 ved Flostrand i Rana. En personbil med tilhenger og ett vogntog er involvert. Nødetatene er på vei til stedet. Vi ber folk holde seg unna slik at nødetatene får iverksatt nødvendige helse- og sikkerhetstiltak. Dette sier Kjetil Kaalaas, operasjonsleder i politiet klokka 12.35. Klokka 13.06 skriver politiet: Det foregår livreddende førstehjelp på en person på stedet. Vogntoget befinner seg delvis under vann. Det vil bli sendt ned dykkere for å sjekke om det kan være flere personer inne i- eller ved kjøretøyet. - Politiet fikk melding om ulykken klokken tolv i dag og det ble iverksatt varling av samtlige nødetater umiddelbart. Dette sier Kjetil Kaalaas, operasjonsleder i Nordland politidistrikt. Klokken 17.44: En mann er bekreftet omkommet etter ulykken ved Flostrand i dag. Det var føreren av vogntoget, mannen var hjemmehørende i Rana. De pårørende har blitt varslet. Klokken 17.55: De stengte tunellene blir åpnet nå. Politiet vil dirigere trafikken forbi ulykkesstedet. Bilberger jobber med å få ryddet veien. 18:21: Veien er ryddet og åpnet for trafikk.

Tromsø: Nødetatene øver i området Kroken og det vil være en del utrykningskjøring og bevæpnet personell i området. Vil foregå frem til klokken 15.00, melder politiet klokken 12.17.

Tromsø: Politiet fikk melding om en mann som klatret på et tak i sentrum usikret. – Vi vurderte at mannen var til fare for seg selv og andre forbipasserende. Mannen etterkom ikke pålegg fra politiet om å komme ned, men kom ned etter dialog. Anmeldes for forholdet, melder politiet klokken 12.03.

Tromsø: Klokken 11.27 kjørte politipatruljen i sentrum. Påtraff en mann i begynnelsen av 30 årene. – Vedkommende kastet en mobiltelefon på politibilen. Patruljen fikk roet ned vedkommende. Ingen sak opprettes, melder politiet klokken 11.59.

Tromsø: Klokken 11.22 fikk politiet inn melding om en aggresiv mann på et apotek i sentrum, som var misfornøyd med betjeningen. – Politiet kom i kontakt med en person i midten av 30 årene. Hadde ikke vært voldelig. Fikk tilsnakk fra patruljen. Ingen sak ble opprettet, melder politiet klokken 11.51.

Narvik: 11.48: UiT i Tromsø, avd Narvik; ifm med arbeider på stedet ble det varmgang og røykutvikling i ventilasjonen. Brann, politi og ambulanse har vært på stedet. Det er ikke melding om brann, melder Nordland politidistrikt.

Tromsø: 11.09: Politiet har torsdag morgen stoppet en bilist som brukte mobiltelefon under kjøring. - Vedkommende bektet å vedta forelegg og blir anmeldt.

Harstad: 10.15: Flere utrykningskjøretøy er observert på vei gjennom Sama klokka 10.15, melder en tipser til ht.no. I sentrum kjøres det øvelse med ambulanse. Troms politidistrikt opplyser at det hele dreier seg om en PLIBO-øvelse. - Det står for Pågående, livstruende vold og er en samøvelse med nødetatene som vil foregå i tidsrommet 10 til 15.

Kaldfjord: 09.37: Politiet har avholdt trafikkontroll ved Kaldfjord Skole. Ingen reaksjoner, opplyser Troms politidistrikt.

Tromsdalen:  08.46: Politiet har avholdt trafikkontroll ved Reinen skole. 35 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder Troms politidistrikt.

Bodø: 02.22: Ved kontroll av bil fattet politiet mistanke om ruskjøring. Føreren, mann i 40-årene, blåste til godt over lovlig verdi. Bevissikring foretatt. Anmeldes og får førerkort beslaglagt.

Tromsø: 01.57: En person anmeldes for urinering på offentlig sted etter å ha blitt tatt på fersk gjerning utenfor et utested i sentrum.

Dette jobbet politiet med onsdag